KAO DA SE OPRAŠTA! Svet zabrinut za Britni Spirs, GOLA slavi rođendan i tuguje za SINOVIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.12.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britni Spirs ne prestaje da šokira.

KAO DA SE OPRAŠTA! Svet zabrinut za Britni Spirs, GOLA slavi rođendan i tuguje za SINOVIMA! (FOTO)

Foto: instagram.com/britneyspears

Pop pevačica Britni Spirs ne prestaje da šokira objavljivanjem neprimerenog sadržaja na svom Instagram profilu, gde su neretko fotografije na kojima je u potpunosti obnažena, te se mnogi njeni fanovi brinu za nju.

Ona je pozirala obnažena na plaži, na dan svog 41. rođendana, a svoje grudi je prekrila emotikonima cveća. Komentari su se samo nizali, a jedna prijateljica joj je napisala ''Britni, trepni ako si dobro''.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

 

Ona je nakon toga objavila niz fotografija, neke od njih je potom izbrisala, a među onima koje su ostale našle su se fotografije njenih sinova sa kojima već neko vreme nije u kontaktu.

- Obojici mojih dečaka, volim vas. Umrla bih za vas. Sve bih dala samo da vam dodirnem lice! Šaljem vam svoju ljubav - napisala je uz fotografije Seana (16) i Jaydena (15) koje ima s bivšim suprugom Kevinom Federlineom, a mnogi su rekli kako izgleda kao da se oprašta.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Britni Spirs pod budnim okom javnosti

Podsetimo, njeni sinovi su odlučili prekinuti svaki kontakt sa njom, a kako je njihov otac rekao jednom prilikom, tu odluku su doneli sami, jedan od razloga je i neprijatnost koju im stvara Britni objavljivanjem golih fotografija.

- Možda je sinovi nisu kontaktirali na rođendan pa je zato skrhana. Ne želim uopšte objašnjavati ostale objave - jedan je od komentara.

Mnogi su posumnjali da njen Instagram profil vodi neko drugi ili da je hakovan, kao i da se još uvek nije oslobodila od nadzora svog oca.

Podsetimo, ona je 13 godina bila pod nadzorom svog oca kada je on imao zakonsku moć da donosi odluke u njeno ime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading