UMRLI SU MU I OTAC I MAJKA! Potresna scena u Zvezdama Granda, ceo studio u SUZAMA!

Autor:

Zabava

04.12.2022

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Ilievski izgubio je i oca i majku.

UMRLI SU MU I OTAC I MAJKA! Potresna scena u Zvezdama Granda, ceo studio u SUZAMA!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Sinoć je emisija ''Zvezde Granda'' bila od samog starta prepuna emocija. Dvadesetdvogodišnji Bojan Ilievski je izašao na scenu i pesmama ''Sin'' Šerifa Konjevića i ''Pesma'' Šabana Šaulića uspeo da dobiije šest glasova, čemu se najviše obradovala njegova baka koja je rasplakala ceo studio.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Baka Bojana Ilievskog

- Ja sam mu baka sa majčine strane. On nema ni oca ni majku, ja sam mu jedina podrška. Umrli su mu i otac i majka - rekla je baka sa knedlom u grlu, a onda zaplakala.

Bojanu se grlo steglo, a suze nije mogao da sakrije. Voditeljka Sanja Kužet bila je uz njega, a reči podrške su mu pružili svi u studiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Bojan Ilievski

- Baka je donela sreću, šest glasova, pa to je super. Ovo je respektabilno. Specifična je situacija, ali "Zvezde Granda" su jedna velika porodica, prema tome dobio si tu veliku porodicu, mnogo prijatelja... trudi se i čestitamo ti što si prošao u drugi krug - rekao je Popović koji nije ostao ravnodušan na ovu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading