PAKLENI PLAN ANĐELE I ZVEZDANA: U dogovoru uzimaju OGROMNE PARE, Gastoz je njena IGRAČKA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorka je one najbliže ubedila da prema Slavniću više nema osećanja!

PAKLENI PLAN ANĐELE I ZVEZDANA: U dogovoru uzimaju OGROMNE PARE, Gastoz je njena IGRAČKA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, M.P./ATAImages

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić obnovili su romansu pred njen ulazak u rijaliti. Oni koriste Nenada Marinkovića Gastoza kao igračku za ostvarenje svojih prljavih namera.
Crnogorka, koja već mesec dana pravi haos u "Eliti 8", ima pakleni plan koji je osmislila zajedno s bivšim učesnikom "Zadruge". Iako je sve oko sebe, pa i one najbliže ubedila da prema njemu više nema osećanja i da ga je izbrisala iz života, sve je vešto prevarila i bacila mu se u zagrljaj prvom prilikom.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđela i Zvezdan su se pomirli pre ulaska u "Elitu 8"

- Anđela Đuričić je dugo većala da li da ponovo uđe u rijaliti i postane deo cele priče posle svega što je prošla u sezoni iz koje je bila diskvalifikovana. To je na nju ostavilo velike traume. Poljuljalo joj je odnos s porodicom, prijatelji su je se odrekli i ostavili na cedilu. Mesecima njen život nije mogao da se stabilizuje i vrati na staro. Proklinjala je dan kada je ušla u celu priču sa rijalitijem i zaklela se da neće više nikada da bude deo svega - kaže osoba bliska Crnogorki koja je upućena u sva dešavanja iz njenog života, pa nastavlja dalje:

- Kada je prošlo neko vreme, i kada je sve splasnulo, ona je promenila mišljenje i zagolicalo ju je da ponovo postane deo svega. Želela je da dokaže da se promenila i da može da istraje do kraja u svemu. Naravno, ponestalo je i para i slave. Sve se skupilo i sve je šlo ka tome da mora da se ponovo prikloni rijaliti-svetu. Ovoga puta pravila su bila njena. Mesec dana pre početka "Elite" ponovo je stupila u kontakt sa Zvezdanom Slavnićem i to na njegovo insistiranje. On joj pisao kako je pozvan da uđe i kako treba da se vide i o svemu popričaju kao dve odrasle osobe. Prvo ga je nagrdila, a onda je legla na rudu i pristala je da se sretnu. Sve se desilo kod njega u stanu, tamo gde su i živeli neko vreme zajedno - nastavlja prijateljica aktuelne učesnice "Elite 8", pa za kraj otkriva kakav pakt su sklopili ona i Slavnić:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđela samo koristi Gastoza

- Anđela nikada nije prestala da voli Zvezdana bez obzira što se od njega odvojila i svima predstavila da oni više nisu zajedno. Videli su se više puta, čak je kod njega prespavala noć pred početak rijalitija. Tu je pao dogovor da ona baci udicu Gastozu kao najzanimljivijem rijaliti-igraču. Kroz neko vreme i Zvezdan će ući za velike pare i biće to ljubavni trougao. Tada nastaje prava igranka jer će njih dvoje da prave haos i lom. Ima da bude ljubomornih scena, drame, suza. Anđela je uzela ogromnu sumu novca, a Zvezdan uzima još veću. Njima je Gastoz samo igrač ka za ono što žele da postignu. Upotrebiće ga za svoj plan, a onda će Anđela da ga šutne kao staru kantu. Samo gledajte kako Zvezdan i Anđela osvajaju ceo rijaliti, slavu, popularnosti i veliki novac - završava izvor blizak Anđeli Đuričić, upućen u sva dešavanja iz njenog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading