OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O ALEKS NIKOLIĆ! Šta ju je nateralo na ovaj potez, svi se pitaju gde je sada Car!

Autor:

Zabava

14.09.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić rešila je da promeni život iz korena.

OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O ALEKS NIKOLIĆ! Šta ju je nateralo na ovaj potez, svi se pitaju gde je sada Car!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bivša takmičarka rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, nedavno je na svom Instagram profilu podelila fotografiju iz manastira Nimnik. Ova mlada dama, koja je bila u centru pažnje javnosti tokom svog učešća u popularnom rijaliti programu, odlučila je da pronađe mir i spokoj nakon burnog perioda.

Mnogi fanovi su bili iznenađeni kada su videli da je Aleksandra posetila manastir Nimnik, ali ona je istakla da je to bio njen način da se vrati svojim korenima i pronađe unutrašnji mir. Manastir Nimnik, smešten u prelepom prirodnom okruženju, predstavlja idealno mesto za beg od užurbanog svakodnevnog života i pronalaženje duhovnog spokoja.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram

 


Aleksandra je istakla da je period nakon rijalitija bio veoma izazovan za nju, te da je odlučila da se posveti sopstvenom unutrašnjem rastu i transformaciji. Poseta manastiru Nimnik joj je omogućila da se udalji od buke i stresa modernog života i da se fokusira na svoje duhovno blagostanje.

Nakon objavljivanja fotografije iz manastira, Aleksandra je dobila brojne poruke podrške od svojih fanova. Mnogi su pohvalili njen korak ka pronalaženju mira i spokoja, te su joj poželeli sve najbolje u daljem duhovnom putovanju.


Poseta manastiru Nimnik jasno pokazuje da je Aleksandra svesna značaja duhovne ravnoteže u današnjem svetu. U vremenu kada su stres i brzina života postali neizbežni, pronalaženje vremena za sebe i svoj duhovni razvoj postaje sve važnije.

Aleksandra Nikolić je primer mnogima koji su možda zaboravili koliko je važno povremeno se udaljiti od buke svakodnevice i pronaći mir u sebi. Njen korak ka manastiru Nimnik može poslužiti kao inspiracija mnogima da se okrenu duhovnosti i pronađu spokoj u svojim srcima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading