ZVEZDAN SLAVNIĆ POTVRDIO ULAZAK! Anđelu Đuričić večeras čeka pravi PAKAO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić se hitno oglasio!

ZVEZDAN SLAVNIĆ POTVRDIO ULAZAK! Anđelu Đuričić večeras čeka pravi PAKAO!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši takmičar rijalitija "Zadruga" Zvezdan Slavnić najavio je na svom Instagram profilu večerašnje gostovanje u emisiji "Pitam za druga" na televiziji Red. Ova najava izazvala je mnogo spekulacija među fanovima, koji su se pitali da li će se Zvezdan pridružiti takmičarima rijalitija "Elita 8" večeras u Šimanovcima.

Nakon svoje avanture u rijalitiju "Zadruga", Zvezdan Slavnić i dalje intrigira javnost svojim pojavljivanjima na televiziji. Njegova najava gostovanja u emisiji "Pitam za druga" izazvala je veliko interesovanje među fanovima i medijima. Mnogi su se zapitali šta će Zvezdan otkriti u ovoj emisiji i da li će se ponovo vratiti u svet rijalitija.

Republika

Foto: Instagram.com

Zvezdan Slavnić Instagram

 


Nakon što je Zvezdan najavio svoje gostovanje, mnogi su počeli da nagađaju da li će se on pridružiti takmičarima rijalitija "Elita 8" večeras u Šimanovcima. Ova spekulacija izazvala je veliku pažnju javnosti, a fanovi su aktivno komentarisali na društvenim mrežama šta bi Zvezdanov povratak značio za sam rijaliti šou.

Nakon što je napustio rijaliti "Zadruga", Zvezdan Slavnić se povukao iz javnosti i retko se pojavljivao u medijima. Međutim, njegovo najavljeno gostovanje u emisiji "Pitam za druga" pokazuje da je ponovo spreman da se vrati u centar pažnje. Ovo je izazvalo mnogo interesovanja među fanovima i medijima, koji su željno iščekivali da vide šta će Zvezdan otkriti večeras.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official, TV Pink/printscreen

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 


Najava Zvezdanovog gostovanja izazvala je različite reakcije među fanovima i javnošću. Dok su neki bili uzbuđeni zbog njegovog povratka na male ekrane, drugi su bili skeptični i nisu znali šta da očekuju. Ipak, jedno je sigurno - Zvezdan Slavnić i dalje intrigira javnost svojim pojavljivanjima i ostaje zanimljiva ličnost u svetu rijalitija.

U iščekivanju večerašnjeg gostovanja u emisiji "Pitam za druga", fanovi i javnost sa nestrpljenjem očekuju da vide šta će Zvezdan otkriti i da li će se ponovo vratiti u svet rijalitija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading