PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA NAKON HAOSA SA JELENOM: Evo u kakvom stanju mu je LICE! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković izvukao deblji kraj.

PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA NAKON HAOSA SA JELENOM: Evo u kakvom stanju mu je LICE! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković

Nedavni sukob između Jelene Ilić i Ivana Marinkovića, poznatih u javnosti po čestim sukobima, kulminirao je u fizičkom obračunu. Ovaj incident je izazvao veliku pažnju  gledalaca. 

Poznato je da je produkcija odmah reagovala, te da će Jelena snositi sve potrebne sankcije zbog ovakvog nedoličnog ponašanja. 

Sukob između Jelene i Ivana nije novost, ali ovoga puta je eskalirao na način koji je iznenadio mnoge. Oboje su poznati po svojim karakterima i čestim verbalnim sukobima, ali fizički obračun je bio prelazak granice.

Obezbeđenje ih je odmah razdvojilo, tako da su Jelenu smirili, dok se Marinković sklonio i seo. Kamera je uspela da zabeleži i kakvo je Ivanovo lice nakon povreda. Uživo u programu kamera je zabeležila da Ivan ima ogrebane usne, ali u komentarima se mogu naći i tvrdnje da postoji mogućnost da se Ivan prilikom šoka i sam ujeo za usne. 

 

Inače, Marinković je u više navrata kritikovao bivšu suprugu, što ih je neretko dovodilo u sukobe. Naime, Ivan je u više navrata prozivao Jelenu zbog toga što se još nije ostvarila u ulozi majke, što je nju duboko pogađalo.

- Htela je da vidi ko je kod kuće, nije joj bitna bila Beka. Tek kad je čula Miljanu, odmah je napravila haos, ali mora da se pomiri sa činjenicom da nema decu i da neće to ispraviti naročitom "brigom" o psu, već mora da radi na tome - govorio je Marinković.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mijat

17.09.2024 20:45

jELENA JE P;SHOPATA I NJU JPOD HITNO IYBACITI IY eLITE. tREBA DA SE STIDI SVOJIH POSTUPAKA. MARŠ[ NAPOLJE.nIKO NE ŽELI NJU DA GLEDA U ELITI. ONA JE JEDNA OFUCANA PROTUVA....