"KONTAKTIRAO ME JE ALEKSANDRIN DEČKO!" Filip Car brutalno sasekao, a evo šta je otkrio o odnosu sa Majom Marinković!

Autor:

Zabava

13.09.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno oglašavanje bivšeg zadrugara!

"KONTAKTIRAO ME JE ALEKSANDRIN DEČKO!" Filip Car brutalno sasekao, a evo šta je otkrio o odnosu sa Majom Marinković!

Foto: printscreen/RTVPink, ATA Images, youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Filip Car, večeras se obratio javnosti putem emisije "Pitam za druga" na Red televiziji kako bi demantovao glasine o svojim emotivnim vezama i odnosima sa bivšim partnerkama.

Foto: Instagram.com

Filip Car

Samac već neko vreme

Filip je istakao da je samac već neko vreme i da živi skromno, ali nekako momački. Naglasio je da trenira i da mu život nikada nije bio monotoniji, te da se suzdržava od zabavnih medijskih aktivnosti. Takođe, istakao je da nije u vezi sa Majom Marinković, demantujući time glasine o njihovom navodnom ponovnom emotivnom povezivanju.

- Pročitao sam puno netačnih navoda i glasina, ne samo vezano za nju, već i za druge osobe, ali hvala Bogu ništa od toga nije istina. Samac sam već neko vreme, živi se skromno, ali nekako momački. Treniram, kod kuće sam, život mi nikad nije monotoniji tako da nisam zabavan medijima. Ja nisam sa tom osobom, dok me ne spominje, neću ni ja nju spominjati, nemam potrebu ništa loše da pričam, dobijao sam salvu uvreda od ljudi i mene je sve to zateklo jer ne znam kako je sve to krenulo. Nakon snimka sa treninga krenula je neka poveznica sa Majom - rekao je Filip.

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković

Nema kontakt sa Majom

Na pitanje da li ga je Maja nedavno kontaktirala, Filip je jasno odgovorio da nije bilo nikakvog kontakta između njih. Takođe, otkrio je da nije primao pozive ni poruke, te da sumnja da mu je neko namerno blokirao komunikaciju sa nepoznatim brojevima.

- Nije me zvala, niti pisala, čak me ni taj skriveni broj nije zvao, meni je neko namestio da ne primam nepoznate pozive - rekao je Car.

Demantuje vezu sa Aleks

Car je takođe demantovao glasine o svojoj navodnoj vezi sa Aleksandrom Nikolić, majkom njegovog deteta. Istakao je da nije istina da je njegova ruka bila na njenoj Instagram priči i naglasio da je uvek iskren u svojim izjavama. Takođe, istakao je da su njihovi odnosi strogo prijateljski nastrojeni.

Foto: Instagram printscreen

Stori Aleks Nikolić

Na pitanje šta se dešava sa Aleks i da li je njegova ruka bila na njenoj Instagram priči, Car je rekao:

- Ni to nije istina, na njenom storiju nije bila njena ruka, mnogi da su na mom mestu ne bi ništa demantovali nego bi pustili da se diže prašina. Ja sam uvek iskren i zaista nemam ništa sa njom. Evo ovom puta pozdravljam Aneli sa kojom su me isto povezivali, želim joj sve najbolje, sve što se pričalo nije istina, mi smo strogo prijateljski nastrojeni i to je sve - naveo je Car i dodao:

- Javio mi se Aleksandrin dečko i bio je sasvim kulturan. On nije mnogo stariji od mene, tako da je uticao da se spusti lopta, ja sam nezgodan kad neko ide đonom na mene tako da sam stvarno navijao da se digne bela zastavica, mene je čovek kontaktirao i ja sam zaista spustio loptu zbog deteta i svega. Ona je mene ispoštovala u svemu što smo se dogovorili, poslala mi je slike sa detetom i nekako mislim da situacija ide na bolje. Ja ne mogu da uprem prstom na nju što je našla nekog novog, taj neko je jedna zdrava i normalna osoba koja čvrsto stoji i realna je - ispričao je Filip Car u pomenutoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading