ELITA 8 UŽIVO: PRVO ZASEDANJE učesnika rijalitija - nakon PISMA VELIKOG ŠEFA NASTAO MUK u Beloj kući!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve najnovije informacije iz minuta u minut!

ELITA 8 UŽIVO: PRVO ZASEDANJE učesnika rijalitija - nakon PISMA VELIKOG ŠEFA NASTAO MUK u Beloj kući!

Foto: Printscreen/PINK

06:09

Prvo pismo Velikog šefa stiglo je u Belu kuću. Željko Mitrović se obratio svim novim takmičarima, koji su se okupili prvi put oko crnog stola.

-  Draga naša Elito, Veliki šef vam želi dobrodošlicu, budite sigurni da je Veliki šef doneo dobru odluku kada vas je uveo u svoj grad - počeo je sa čitanjem pisma Milan Milošević, a potom su takmičarima pročitana pavila ponašanja u rijalitiju, kao i kazne koje će snositi za nepoštovanje.

05:44

Petar Ilić - Ćirilo, glumac, scenarista, režiser, novinar i muzičar je sledeći takmičar. Ova multimedijalna ličnost ima mnogo talenata i pretposlednji je takmičar koji će se večeras predstaviti publici.

Foto: Printscreen/PINK

Petar Ilić Ćirilo

Dušica nije skrivalasvoje zadovoljstvo i priznala je da je vrištala kada je pročitala njegovo ime među takmičarima. Petar je urbana legenda grada Beograda i nema sumnje da će biti pravo osveženje za rijaliti.

05:42

Pedeseti takmičar je Miloš Radulović. 

Foto: Printscreen/PINK

Miloš Radulović

05:36

Najslađe - za kraj!

Miroslav Pržulj, pozatiji kao Lepi Mića se vratio u svoj rijaliti dom! Iako se gotovo niko nije iznenadio i pored toga što je tvrdio da neće više nikad ući u rijaliti, ipak je pozdravljen gromoglasnim aplauzom. Očigledno da je rijaliti veteran molio produkciju da ga vrati u rijaliti.

Foto: Printscreen/PINK

Lepi Mića

05:31

Iz daleke Nigerije stiže Viktor Amos koji je okačio svoje fudbalske kopačke o klin irešio da gradi rijaliti karijeru. Želja mu je da ga Lepi Mića nauči Srpski.

Foto: Printscreen/PINK

Viktor Amos

 

05:30

Katarina Samardžić, poznatija kao "Kety the Cook", nova je učesnica Elite. Katarina je poznata kao najkontroverznija kuvarica u Srbiji, a zbog njenih emisija se dizala velika prašina u javnosti.

Foto: Printscreen/PINK

Keti

05:22

Raško Mladenović, nekadašnji član bande "Pink panter" je novi takmičar. On je priznao da je organizovao "pljačku veka" i 10 godina je proveo u zatvoru, ali da se iskupio za svoje grehe.

Foto: Printscreen/PINK

Raško Mladenović

05:14

Branka Knežević je lice koje se vraća na male ekrane i veoma se raduje učešću u takmičenju. Ova zgodna Vojvođanka odmah je privukla mnogo pažnje. Publika je imala prilike da je upozna preko skrivene kamere, gde se u jednoj epizodi "Nemoguće misije" pojavila sa Ivicom Dačićem. Branka je odmah rekla Đoletu Kralju da će biti "njen meda".

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Branka Knežević

05:11

Sara Stijović ima 19 godina i dolazi iz kriminalnog miljea, a sa 11 godina je ušla u te vode. Oko njenog imena se uveliko pletu skandali. Pred sam karantin se pojavila pijana, što je i sama priznala.

Foto: Printscreen/PINK

Sara Stijović

- Bože moj... Ja sam se napila za sve pare! Ulazim u "Elitu" da se smirim i da ove mlađe ne upadnu u to što sam ja upala. U taj kriminal, da ih ne za*ebu kao što su mene za*ebali. Sama sam ušla u to, svašta sam doživela, ali nikome to ne treba u životu - istakla je o sebi nova takmičara.

05:06

U rijaliti ulazi i Marko Zec iz Budve, koji je već bacio oko na Jelenu Ilić i spreman je da Ivanu pomrski konce. Međutim, kako je sam priznao, ako ne uspe sa Jelenom, Aneli mu je druga solucija.

Foto: Printscreen/PINK

Marko Zec

05:03

Bojana Staničić, poznatija kao Bojana Barbi, proslavila se u emisiji "Brak na neviđeno", a sada je odlučila da uđe u "Elitu 8".

Foto: Printscreen/PINK

Barbi

04:58

Poznati tarot majstor, Đole Kralj, koji je gledao sudbinu Filipa Cara i Aleksandre Nikolić, predstavljen je kao prvi takmičar pete grupe.

Foto: Printscreen/PINK

Đole Kralj

04:52

Aneli Ahmić je u novoj sezoni, a drugoj otkako je ušla u rijaliti svet podigla slušalicu i poželela sebi da se ne zaljubi i da ostane sama tokom čitavog takmičenja.

04:50

Bela kuća je postala noćas bogatija za ukupno 40 članova, a to su: Anđela Đuričić, Stefan Karić, Aleksandra Nikolić, Baki B3, Sofija Janjićijević, Jovan Pejić, Jelena Ilić, Uroš Rajačić, Ivan Marinković i Nenad Ćubić, Miljana Kulić, Mateja Matijević, Ivana Keneški, Kristina Buđevac, Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Miloš i Silvija Simonović, Filip Majdanović, Kristina Mateski, Nenad Ša, Miona Jovanović, Luka Malešić, Ana Nikolić, Stefan Korda, Milena Kačavenda, Božo Franić, Sandra Obradović, Borislav Terzić Terza, Jordanka Denčić - Džordi, Aneli Ahmić, Nikola Grujić - Gruja, Milena Šarac - Mimas, Mića Jovanović, Elvin Kadrić, Uroš Stanić, Jelena Nedeljković - Mrvica, Dačo Virijević, Ana Spasojević i Nikola Škatarić.

Foto: Printscreen/Pink TV

Elita 8

Poslednja grupa takmičara koja je Elitu 8 ušla su : Aneli Ahmić, Nikola Grujić - Gruja, Milena Šarac - Mimas, Mića Jovanović, Elvin Kadrić, Uroš Stanić, Jelena Nedeljković - Mrvica, Dačo Virijević, Ana Spasojević i Nikola Škatarić.

04:29

Nikola Škatarić, zgodni Crnogorac, već je poznat po tome što je tipovao Maju Marinković i četrdeseti je učesnik Elite 8.

Nikola je objasnio svoju izjavu "da bi od Stanije i Maje Marinković napravio pevačice" kao pogrešno protumačenu. Crnogorac je priznao da voli crne i visoke devojke.

Foto: Printscreen/PINK

Nikola Škatarić

04:23

Ana Spasojević je nova učesnica "Elite". Svima je dobro poznata i ima osećaj kao da iz rijalitija nije ni izlazila, jer se sve vreme pisalo o njoj.

Foto: Printscreen/Pink TV

Ana Spasojević

04:16

Mladi pevač sa Kosova i Metohije, Dačo Virijević, je 38. učesnik rijalitija, a publika je imala prilike da ga upozna putem takmičenja "Pinkove zvezdice".

Foto: Printscreen/PINK

Dačo

04:10

Jelena Nedeljković - Mrvica je poznata u Internet svetu i prevara joj nije strana, a dečka kog je prevarila je izgrebala noktima kada ga je zatekla u prevari sa svojom najboljom drugaricom.

Foto: Printscreen/PINK

Mrvica

- Uhvatila sam ga tako što nije isključio lokaciju na "Snepčetu". Nju sam izvukla iz kola, a on ima još uvek ožiljke na licu. Sad sam još gora - rekla je Mrvica.

04:00

- Familija me se odrekla cela, imam samo mamu i sestru. Ulazim u Elitu 8 da pomognem mami. Odnosi - može, ali da je neki tip kao što je Anđelo Ranković - reko je Uroš Stanić, poznati učesnik iz prethodne sezone.

Foto: Printscreen/PINK

Uroš Stanić

03:57

Elvin Kadrić je novi takmičar i zarađeni novac bi uložio u duet sa Aleksandrom Prijović.

Foto: Printscreen/PINK

Elvin Kadrić

03:47

Mića Jovanović iz Svilajnca je još jedan takmičar. Mića je priznao da su mu Lepi Mića i Marko Đedović najzanimljiviji i da bi voleo sa njima da se druži.

Foto: Printscreen/PINK

Mića Jovanović

03:43

Publici je predstavljena i Milena Šarac - Mimas, koja se nada da će imati veliku pažnju publike. Mimas ulazi sa dečkom, Grujom, koji je publici predstavljen pre nje.

Foto: Printscreen/PINK

Mimas i Gruja

03:37

U Elitu ulazi Nikola Grujić - Gruja i najavljuje da od njega može da se očekuje svašta.

Foto: Printscreen/PINK

Gruja

03:23

Prva u četvrtoj grupi novih učesnika je dobro poznata starleta Aneli Ahmić, koja je rekla da se nije oporavila od Marka Janjuševića Janjuša, sa kojim je imala romansu u prethodnoj sezoni.

Foto: Printscreen/PINK

Aneli Ahmić

- Izborila sam se i osvojila sam u prethodnoj sezoni finu nagradu. Sada imam plan da uzmem novac i uzmem dete u ruke i otvorim nešto svoje - rekla je Aneli Dušici.

03:11

Miljana Kulić je izašla u dvorište Bele kuće kako bi se upoznala sa Božom Franićem. Božo je bio impresioniran ovim gestom, a sebi je poželeo mnogo žena.

03:00

Presek stanja

Za sada je poznato 30 takmičara koje ćemo imati prilike bolje da upoznamo u narednom periodu. Tu se nalaze imena poznatih, ali i nekih budućih rijaliti zvezda: 

Anđela Đuričić, Stefan Karić, Aleksandra Nikolić, Baki B3, Sofija Janjićijević, Jovan Pejić, Jelena Ilić, Uroš Rajačić, Ivan Marinković i Nenad Ćubić, Miljana Kulić, Mateja Matijević, Ivana Keneški, Kristina Buđevac, Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Miloš i Silvija Simonović, Filip Majdanović, Kristina Mateski, Nenad Ša, Miona Jovanović, Luka Malešić, Ana Nikolić, Stefan Korda, Milena Kačavenda, Božo Franić, Sandra Obradović, Borislav Terzić Terza i Jordanka Denčić - Džordi su prvih 30 takmičara rijalitija Elita.

Foto: Printscreen/Pink TV

Milena Kačavenda kreće ka Beloj kući

02:55

Dušica Jakovljević je u trećoj turi u studiju u Šimanovcima ugostila Nenada Aleksića poznatijeg kao Ša, Mionu Jovanović, Luku Malešića, Anu Nikolić, Stefana Kordu, Milenu Kačavendu, Boža Franića, Sandru Obradović, Borislava Terzića Terzu i Jordanku Denčić - Džordi. Pomenuti takmičari su se ukrcali u vozilo i krenuli put Bele kuće, gde će se upoznati sa svojim cimerima.

Foto: Printscreen/Pink TV

Treća grupa takmičara

02:52

Jordanka Denčić Džordi (24) iz Vranja je novo lice, koje ćemo tek upoznati u rijalitiju. Džordi je trideseta takmičarka Elite 8 i fudbalski je sudija po zanimanju.

Foto: Printscreen/PINK

Džordi

02:44

Poznati rijaliti učesnik i budući otac, Borislav Terzić Terza ulazi da obezbedi bolju budućnost svojoj maloj porodici i hvali se time da nije imao nijedan negativan komentar na svoje učešće u prethodnoj sezoni.

Podsećamo, Terza i Milica Veličković su Eliti 7 saznali da čekaju bebu, a tokom letnje pauze su se i venčali.

Foto: Printscreen/PINK

Terza se rasplako u studiju

 

- Ne znam kako će mi biti sad bez nje. Ulazim zbog para i svog deteta - rekao je Terza.

- Sigurno je da su te napadali: ostavio si nerođeno dete i ženu kod kuće - dodala je Dušica.

- Da, ali došao sam zbog njih , da njim azaradim - rasplako se Terza, a Dušica je odmah skočila da ga zagrli i uteši.

02:38

U rijaliti ulazi Sandra Obradović, koja slovi za jednu od najlepših Beograđanki. Kaže da je udata samo na papiru i ulazi u Elitu da bi pobedila.

Foto: Printscreen/Pink TV

Sandra Obradović

Sandra je odmah ostvarila kontakt sa Milenom Kačavendom, koja će joj biti i prva prijateljica, s obzirom da nikoga od cimera Sandra za sada ne zna.

02:29

U Elitu ulazi Božo Franić, prijatelj Filipa Cara. Božo je kuvar po zanimanju i dolazi iz Splita. Otkrio je da su mu Maja Marinković i Miljana Kulić najsimpatičnije, ali da ne bira mnogo. Voli i crne i plave devojke, voli da popije i bio je u pritvoru. Samozvani je kralj eskort dama.

Foto: Printscreen/PINK

Božo Franić

02:18

Gromoglasni aplauz u studiju u Šimanovcima!

26. takmičarka rijalitija je najpoznatija kuma u Srbiji, Milena Kačavenda!

Milena je odmah priznala da nema prdrasude prema Anđeli Đuričić i da je u datom terenutku bila uz Anu Ćurčić. 

Foto: Printscreen/Pink TV

Milena Kačavenda

- Ja nisam nju previše pratila, ali mislim da se fino opekla. Ovo je nova prilika za nju i delovala mi je super. Daću joj priliku. Svi smo mi pravili greške i ja njoj ne sudim. Prići ću, upoznaću se sa devojkom, puno ćemo vremena provesti i ne zna se šta nosi dan a šta noć - rekla je Kačavenda.

02:10

Stefan Korda, dečko Ane Nikolić, ulazi u rijaliti. Stefan je rekao da bi bio sa Anom, pa makar crko, kao da ne postoje granice u njegovoj ljubavi prema Ani.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Nikolić i Stefan Korda

- Kada mi je drugar rekao "znaš li ko je Ana", ja sam iz kože iskočio. Ona me je nakon toga 100 puta zvala i poslal 50 poruka - priznao je Stefan kako je reagovao na saznanje da je njegova devojka nekada bila muškarac.

02:01

Dušica najavljuje ulazak Ane Nikolić, koja je svima poznatija iz vremena kada je bila muškarac, Mika Vasić. Ana  u rijaliti ulazi sa dečkom i kaže da neće biti slatka prema onome ko baci oko na njenog dečka. Motiv njenog ulaska u Elitu je finansijska pomoć bolesnim roditeljima. Ana je 24. učesnik rijalitija "Elita 8" i spremna je da govori o tranziciji kroz koju je prošla. 

Foto: Printscreen/PINK

Ana Nikolić

- Konačno se srećna budim i srećna ležem - rekla je iskreno Ana.

01:56

U rijaliti ulazi Luka Malešić, poznatiji kao "Lule bahanalija", influenser iz Kovina. Luka je rekao da je spreman na sve kako bi osigurao svoj opstanak u rijalitiju, kao i da su sve žene njegove. Na voditeljkino pitanje koga je tipovao, Luka je rekao da nije nikog posebno, ali da su sve opcije otvorene.

Foto: Printscreen/PINK

Luka Malešić

01:49

Šok nad šokovima!

Dušica jakovljević najavljuje dolazak Mione Jovanović!

Foto: Printscreen/PINK

Miona Jovanović

- Da li ste dogovorili neki plan? Pričalo se da ulazite da biste raskinuli? Da li može da dođe do nekih situacija i da vas rastave ljubomorne duše? - pitala je Dušica, a Ša je odgovorio da je Mionin štit i da je spreman na sve.

01:41

U Elitu 8 ulazi Nenad Aleksić Ša! Aleksića je Dušica krajnje srdačno pozdravila, a Ša je priznao da se mnogo promenio.

Foto: Printscreen/PINK

Nenad Aleksić Ša

01:40

Povratak u studio kod Dušice Jakovljević. Dušica sa nestpljenjem očekuje  poslednjih deset učesnika.

01:37

Miljana i Ivan u sukobu oko kreveta

Milan Milošević je "rasplamsao strasti" između bivših ljubavnika opaskom da je Ivan ne želi kraj svog kreveta. Kulićeva je imala oštru reakciju i odmah napala Ivana.

01:32

Učesnici Elite 8 uputili sebi lepe želje za početak novog rijalitija, a potom su se uputili u Belu kuću, kako bi izabrali krevete.

 

Foto: Printscreen/PINK

Milan i Ana sa drugih deset takmičara

01:23

Ivana Šopić i Darko tanasijević dočekali su i drugu grupu takmičara, a onda je, na  iznenađenje svih, Darko kleknuo i zaprosio Miljanu Kulić.

Foto: Printscreen/PINK

Miljana i Darko

Posećamo, na velelepno imanje u Šimanovcima su se uselili sledeći takmičari: Anđela Đuričić, Stefan Karić, Aleksandra Nikolić, Baki B3, Sofija Janjićijević, Jovan Pejić, Jelena Ilić, Uroš Rajačić, Ivan Marinković i Nenad Ćubić, Miljana Kulić, Mateja Matijević, Ivana Keneški, Kristina Buđevac, Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Miloš i Silvija Simonović, Filip Majdanović i Kristina Mateski.

01:15

Miljana Kulić, Mateja Matijević, Ivana Keneški, Kristina Buđevac, Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Miloš i Silvija Simonović, Filip Majdanović i Kristina Mateski su se uputili ka Beloj kući. Maša Mihailović ispratila je takmičare i konstatovala da su Ivana Keneški i Miljana već postale prijateljice a potom i dobacila opasku da bi se Mateja mogao priključiti na spavanju Anđeli Đuričić, koja je izabrala bračni krevet.

01:08

U rijaliti ulazi Kristina Mateski, ekonomistkinja iz Beograda. Kristina je dvadeseta učesnica.

Foto: Printscreen/Pink TV

Kristina Mateski

01:03

U rijaliti ulazi reper Filip Majdanović, koga publika nije ranije imala prilike da upozna. Filip je 19. rijaliti učesnik.

Foto: Printscreen/Pink TV

Filip Majdanović

00:59

U Elitu ulazi i Miloševa supruga, Silvija Simonović.

Foto: Printscreen/PINK

Silvija Simonović

- U braku smo deset dana - priznala je Silvija

00:51

Tatu majstor iz Beča, koji ulazi sa svojom ženom, Miloš Simonović, spreman je da pokaže da brak u rijalitiju može da opstane.

Foto: Printscreen/PINK

Miloš Simonović

- Vidi se da si odvratan, ali videćemo da li si opasan - dobacila mu je opasku Miljana Kulić.

00:46

Dušica Jakovljević je najavila i ulazak devojke Nenada Macanovića, Teodore Delić. Teodora je šesnaesta takmičarka rijalitija Elita.

Foto: Printscreen/PINK

Teodora Delić

Teodora je odmah na početku priznala da je ponosna što će Bebica nositi njen lik na telu do kraja života, kao i da je Kulići ne zanimaju.

- Mnogo mi je drago što sam razbila predrasude vezane za moj fizički izgled i tetovaže - rekla je Teodora u studiju.

00:37

Šok nad šokovima!

Dušica Jakovljević najavljuje svima poznato rijaliti ime - Nenada Macanovića, poznatijeg kao Bebica.

Foto: Printscreen/PINK

Bebica i Dušica

Bebica je pokazao Dušici svoju novu tetovažu, a na njoj je lik njegove sadašnej devojke - Teodore Delić.

Miljana Kulić je odmah reagovala na dolazak svog bivšeg momka i rekla da ga neće videti, niti primećivati narednih deset meseci.

00:33

Ulazi nova takmičarka, Kristina Buđevac iz Čačka. Kristina je mlada dizajnerka i cimerima je poručila da joj ne kradu stvari i da se ne kače sa njom. Ona je četrnaesta takmičarka koja nam je predstavljena u prvoj noći ubacivanja.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Kristina Buđevac

Kristina je takođe priznala da joj je simpatičan Stefan Karić.

00:30

- Juče je jedna takmičarka došla pijana i napala me je. Krenula je da se gura niz stepenice. Danas kad smo se srečle takođe je krenula da me napada. Ja sam se samo pitala otkud sa 19 godina u kriminalu. Nema ko se nije sa kim smuvao, neki su se smuvali već na parkingu - rekla je Ivana Keneški, a njena izjava izazvala je opšti haos u studiju i na malim ekranima.

00:24

Ivana i Mateja su uspeli da se posvađaju u studiju, a Dušica je jedva smirila strasti.

Foto: Printscreen/PINK

Ivana i Mateja

- Ne mislim da devojka radi nešto fejk, ali mislim da niko ne može da ostane imun na Mateju - zaključila je Miljana.

00:18

U studio dolazi Ivana Keneški, koja se bavi manekenstvom i koja je novo lice, i premijerno je u rijalitiju. Ivana je sela kraj Miljane Kulić, a Mateja je imao divan prizor pred sobom i nije znao u koju takmičarku pre da gleda.

Republika

Foto: Printscreen/Pink TV

Ivana Keneški

00:11

Mateja Matijević (28) ulazi u rijaliti. Dušica ga najavljuje kao velikog zavodnika, koji je letos pravio haos po Crnoj Gori. Mateja je drugi u novoj postavi, a dvanaesti takmičar rijalitija, koji je od ranije poznat publici.

Foto: Printscreen/PINK

Mateja Matijević

Miljana i Mateja se nisu ranije ni družili u rijalitiju, a ni svađali, pa su zaključili da je vreme za neku interakciju.

-Zašto me u obraz ljubiš, neću da mi budeš drug. Promaši bar milimetar i poljubac će biti dug - zapevala mu je Miljana.

00:07

Miljana je pred Dušicom otvorila dušu o svom emotinom statusu i priznala da želi da mali Željko dobije sestru ili brata ako naiđe na onog pravog.

23:59

Miljana Kulić je svojim pojavljivanjem izazvala veliko oduševljenje publike. Njena nova frizura i stajling "oduvali"su sve prisutne.

Foto: Printscreen/PINK

Miljana Kulić i Dušica Jakovljević

23:53

Povratak u studio kod Dušice Jakovljević i najava drugih deset takmičara. 

Foto: Printscreen/Pink TV

Miljana Kulić

Dušica Jakovljević je najavila ulazak Miljane Kulić, koju je odmah zamolila da izdrži do kraja rijalitija.

23:43

- Anđela, nema više tvog paradajza i ostalog po zidovima - našalio se Milošević sa Đuričićevom i poželeo da tako i ostane.

Takmičari su ostali oduševljeni nad trpezom koja je bila puna, ali i kućom koja je renovirana i čista. Potom su se dali u nabitniji zadatak: odabir kreveta na kome će spavati. Anđela Đuričić je skočila i odmah testirala krevet na kome će provesti naredni period.

Foto: Printscreen/PINK

Anđela Đuričić isprobava krevet

23:36

Milan Milošević i Ana Radulović poželeli su učesnicima dobrodošlicu. Anđela Đuričić, Stefan Karić, Aleksandra Nikolić, Baki B3, Sofija Janjićijević, Jovan Pejić, Jelena Ilić, Uroš Rajačić, Ivan Marinković i Nenad Ćubić su ušli u popularno dvorište na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Foto: Printscreen/PINK

Takmičari u dvorištu Bele kuće

23:26

Prvih deset takmičara došlo je do Bele kuće uz partnju plesačica. Darko Tanasijević i Ivana Šopić dočekali su takmičare.

Foto: Printscreen/Pink TV

Darko i Ivana dočekali takmičare pred Belom kućom

Anđela je u pratnji svog psa Snupija (koji će sve vreme biti sa njom) priznala još jednom da je napravila veliku grešku sa Zvezdanom Slavnićem i da će pokušati da vrati svoje ime i stari sjaj, koji je krasio ranije.

Milan Milošević i Ana Radulović očekuju učesnike u samoj kući.

23:20

Prvih desetoro učesnika, navedenih dole u tekstu, uz ispraćaj voditeljke Maše Mihaiović kreće put Bele kuće, gde ih očekuju mnoga iznenađenja. 

Foto: Printscreen/PINK

Dušica sa Ivanovim kecom

Dušica je potom otkrila da je Ivan Marinković zaboravio "keca" dok je Jeleni davao ružu.

- Da li ovo znači da je ostao "bez keca u rukavu" dajući Jeleni ružu, ostaje nam da saznamo - rekla je Dušica.

23:12

Dušica se ježila od tuge i dah joj je zastajao čitajući o sudbini narednog takmičara, Nenada Ćubića iz Gornjeg Milanovca, koji je rano ostao bez roditelja i koga život nije mazio. Nenad je deseti zvanični učesnik rijalitija Elita 8!

Foto: Printscreen/PINK

Nenad Ćubić

23:03

- Naredni učesnik je u pat-poziciji. Može da sedne kraj Uroša, ili kraj Jelene. Jedina osoba koju bi želeo da vidi je Žana Omnija. On je Ivan Marinković - rekla je Dušica.

Foto: Printscreen/PINK

Ivan Marinković i Jelena Ilić

Ivan je potom ušetao u studio i na iznenađenje svih seo kraj Jelene Ilić i poklonio joj crvenu ružu, čime je šokirao čitav auditorijum.

22:57

Dušica najavljuje Uroša Rajačića, osmog zvaničnog takmičara Elite.

- Pitaju me ljudi da li je sve stvarno bilo tako. Pa stvarno je bilo tako - priznao je Rajačić još jednom svoju aferu sa Jelenom Marinković.

Foto: Printscreen/PINK

Uroš Rajačić

- Oni se previše ograđuju i previše pričaju u superlativu jedno o drugome - primetio je Karić čudan odnos Jelene i Uroša.

22:48

- Ona je ušla sa mužem u "Elitu 7" ruku pod ruku, a nije ni sumnjala da će joj za drugim zaklecati kolena - rekla je Dušica najavljujući Jelenu Ilić, suprugu Ivana Marinkovića.

Foto: Printscreen/PINK

Jelena Ilić

- Ulazi jelena Ilić Marinković, dakle, još uvek nije došlo do razvoda - zaključila je Dušica pozdravljajući Jelenu, koja je svima ostala u sećanju kao rijaliti preljubnica.

Jelena je potom priznala i da je u korektnim odnosima sa Urošem Rajačićem, sa kojim je u prethodnom rijalitiju prevarila svog supruga.

22:39

Dušica najavljuje ulazak Jovana Pejića, sina Zlate Petrović. Mladi Jovan je šesti zvanični takmičar "Elite 8".

Foto: Printscreen/PINK

Jovan Pejić

- Majka mi je rekla budem opušten i takav kakav sam kući. Da budem ono što jesam i da se zezam - rekao je Jovan Dušici, a potom priznao i da ima 24 godine, nakon čega je dobio od voditeljke i kompliment da izgleda nekoliko godina mlađe.

22:36

Počinje mistični "ples cvetova" pred Belom kućom uz akustičnu verziju pesme "Nothing else matters".

Foto: Printscreen/PINK

Ples Cvetova

22:27

Dušica najavljuje peto ime, a to je Sofija Janjićijević!

Foto: Printscreen/PINK

Sofija Janjićijević

- Dobro veče i dobrodošla, božanstveno izgledaš - rekla je voditeljka svojoj novoj gošći.

- Ne znam da li sam spremna za ljubav, nikad se ne zna. To se nekad desi kad se najmanje nadaš - rekla je atraktivna preduzetnica koja je prethodno priznala da joj je simpatičan Stefan Karić.

Dušica je ustala i pogledala Stefana i Sofiju i zaključila da tu svašta može da se dogodi.

22:17

Poznato ime četvrtog učesnika!

Dušica najavljuje četvrtog učesnika - to je denser Baki B3, svima poznat po planetarnom hitu "Olovna ruka", koji mu je odmah i voditeljka zapevala pri lasku.

Foto: Printscreen/PINK

Baki B3

- Možda ovo ne bih trebao da kažem. Moja pesma se koristi i za jednu seriju i pitali su me za autorska prava. To je film o nekim prošlim vremenima i meni je drago da ta pesma može da živi. Trenutno se tresem i nemojte da mislite da lažem, ja sam jako vezan za svoju porodicu i mnogo mi je teško - priznao je denser.

22:10

Treća takmičarka je Aleksandra Nikolić!

- Čuvajte se Stefane i Anđela, ćaskamo idalje. Vreme je da najavimo sledeću učesnicu: Ona sebe vidi jedino u imenu i prezimenu a život joj podseća na triler filmove: U "Elitu" ulazi Aleksandra Nikolić - najavila je Dušica takmičarku iz Subotice.

Foto: Printscreen/PINK

Aleksandra Nikolić

- Većina nas je kada smo čuli ime Aleksandra Nikolić je pomislilo na prethdnu pobednicu - bila je iskrena Dušica na dočeku treće takmičarke.

22:00

U studio ulazi drugi takmičar - Stefan Karić!

Dušica najavljuje sledećeg učesnika, miljenika žena i svima dobro poznatog Stefana Karića!

Foto: Printscreen/PINK

Stefan Karić

Stefan se začudio što je dušica obukla crno -belu haljinu, iako navija za Zvezdu, a Dušica je nakon ovog njegovog zaključka zatražila aplauz od publike.

21:48

U studio ulazi Anđela Đuričić!

Akcenat se pomera na studio i dušicu Jakovljević koja najavljuje veliko iznenađenje. U studio je ušetala ANĐELA ĐURIČIĆ!

- Sve što je bilo - završilo se, i ostavljam iza sebe - priznala je sirena od Đenovića putem snimka svog profila, a svi su je pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Foto: Printscreen/PINK

Anđela Đuričić

- Pod tremom sam, ali srećna sam što sam tu. Mislim da će ovo biti naša sezona - priznala je Đuričićeva Dušici, dok je u krilima držala svog psa, Snupija, i otkrila da i on ulazi sa njom.

21:42

Dugo očekivani voditeljski par Milan Milošević i Ana Radulović krenuli su da vode gledaoce u uzbudljivu avanturu obilaska nove, renovirane Bele kuće.

Foto: Printscreen/PINK

Ana i Milan

- Sutra nas očekuju novi učesnici koji će ući u kuću odabranih - otkrila je odmah Ana Radulović!

21:35

- Veoma sam srećan što mogu da oglasim da počinje rijaliti! Ali pre nego što počne, želim da kažem da nam je rođendan i da slavimo  30 godina, kao i da poklone ne primamo, ali poklone dajemo! Deci bez roditelja, bolesnoj deci i mnoge druge kojima je potreban nećemo zaboraviti, a najveći poklon ćemo dati gledaocima! Ne samo preko Narodne i Red TV, već i putem ovog rijalitija. Zato želim da kažem: NAJVEĆI RIJALITI NA SVETU JE ZVANIČNO OTVOREN - rekao je direktor televizije, Željko Mitrović.

Foto: Printscreen/Pink TV

Vatromet iznad Bele kuće

21:31

Iz dvorišta se čuje numera "Ti se ljubiš (na tako dobar način), koju je Željko Mitrović u džez fazonu specijalno aranžirao za ovu priliku.

Foto: Printscreen/PINK

Željko izvodi Bajagin hit

21:26

Uzbuđenje je na vrhuncu!

Željko Mitrović dohvatio je dirigentsku palicu i počeo da diriguje simfonijskom orkestru koji je otpočeo radosnu numeru o "Eliti". Pratile su ga plesačice i konfete koje su se odjednom razigrale po čitavom dvorištu Bele kuće! 

Foto: Printscreen/PINK

Slavlje u Beloj kući

Iz velike bele torte je pred Željka Mitrovića je izletela IVANA ŠOPIĆ KAO SPECIJALNO IZNENAĐENJE!

Foto: Printscreen/Pink TV

Ivana Šopić izlazi iz torte

21:21

Foto: Elita 8

Željko Mitrović prelazi vodu

Željko Mitrović uz pesmu "Ameno" prelazi jezero gotovo pomoću sopstvenih stopala! Na njegovim nogama je specijalna obuća, kojom je, poput Isusa, prešao vodu. Oko njega bili su posatavljeni roze baloni - simboli ružičaste televizije.

21:16

Na bajkovitoj gondoli i uz numeru "My way" sa Željkom Mitrovićem dolazi i prošlogodišnja pobednica Anita Stanojlović.

Foto: Printscreen/PINK

Anita, voditelji i Željko na gondoli

21:11

Uključenje Dušice Jakovljević iz studija. 

- Jedno vreme sam se pitala gde su granice genijalnosti ovoga čoveka - pohvalila je Dušica tehnološka dostignuća Željka Mitrovića i najavila skorije ubacivanje učesnika.

Foto: Printscreen/PINK

Specijalno vozilo Željka Mitrovića

Željko Mitrović sa voditeljima Pinka ulazi u specijalno vozilo.

Foto: Elita 8

Željko Mitrović otvara Elitu 8

21:05 

Spektakularan početak!

Direktor Pink televizije, Željko Mitrović, je preleteo jezero u specijalom odelu, svom najnovijem dostignuću i time otvorio novu sezonu. Pratila ga je pesma "Ameno".

21:00

Izuzetno uzbudljivo veče je pred nama! Dugo najavljivana sezona najpopularnijeg rijalitija nosi naziv "Elita 8" i obećava nezaboravne momente zbog kojih je publika i zavolela ovaj format!

Voditeljka Dušica Jakovljević se obratila gledaocima i svima poželela dobro veče.

Foto: Printscreen

Dušica Jakovljević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading