ANA NIKOLIĆ ULAZI U ELITU 8! Evo šta joj piše u LIČNOJ KARTI, nakon što je promenila POL - šokiraćete se! (VIDEO)

Autor: P. R. / G. D.

Elita 8 | Farma 8

06.09.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika na licu mesta ispred karantina pred početak osme sezone popularnog rijalitija!

Svečani početak rijalitija "Elite 8" zakazan je za sutra, 7. septembar u 21 čas. Prvi učesnici već su počeli da stižu ispred vile koja će, kao i svake godine, služiti kao karantin pre ulaska u Belu kuću. Više desetina učesnika nove sezone stiglo je sa punim džakovima stvari, spremni da započnu svoje učešće u popularnom rijalitiju. Među njima bila je i Ana Nikolić sa svojim partnerom, koja se nedavno podvrgla operaciji pola, a sada je javno pokazala ličnu kartu i šta joj u njoj piše.

Naime, nakon što je promenila pol i postala žensko, Nikolićeva je morala da promeni i lična dokumenta. Kako nam je pokazala na licu mesta, u ispravama joj zaista piše da se zove Ana Nikolić, kao i da je ženskog pola, iako su mnogi sumnjali u njenu priču.

Kako kaže, porodičnu kuću u Prokuplju napustila je u suzama, jer su je roditelji s tugom ispratili na imanje u Šimanovcima.

- Svi smo plakali, svima su krenule suze! Zato sam i stavila naočare... Sva sam razmazana! Sad sam i sa sestrom Ivanom pričala, rasplakala sam se, brat me je zvao, Stefan me je zvao... Šta da kažem, bilo je suza! Brinem se i za mamu i za tatu, nadam se da će sve biti dobro sa njihovim zdravljem. Neću da mislim na neke ružne stvari, idemo samo pozitivno - istakla je Ana za Republiku pre ulaska u karantin.

Republika

Foto: Goran Doljančević

Ana Nikolić ulazi u Elitu 8 sa partnerom

Podsećanja radi, vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, najavio je da će ulazak na imanje u Šimanovcima biti podeljeno na dve večeri, što do sada nikada nije bio slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading