ZVANIČNO IZGOVORIO SUDBONOSNO "DA"! Filip Car iznenada stao pred MATIČARA, procurile FOTKE SA VENČANJA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

06.09.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke samo pljušte!

ZVANIČNO IZGOVORIO SUDBONOSNO "DA"! Filip Car iznenada stao pred MATIČARA, procurile FOTKE SA VENČANJA! (GALERIJA)

Foto: youtube.com/Zadruga Official/Instagram.com/Filip Car

Filip Car, popularni učesnik rijalitija, nedavno je podelio radosne vesti na svom Instagram profilu - njegov najbolji prijatelj Bruno Uremović uplovio je u bračne vode.

Svadbeno veselje, održano u predivnom prirodnom ambijentu, bilo je prilika da Filip stane pred matičara kao kum i pruži podršku svom prijatelju dok je Bruno Uremović izgovarao sudbonosno "da". Bruno, poznat rijaliti gledaocima po svojoj vernoj podršci Filipu tokom pete i šeste sezone rijalitija, sada je dobio priznanje i kao mladoženja.

Odani prijatelj i omiljeni među obožavaocima

Bruno je uvek stajao uz svog prijatelja Filipa, čak i kada se nije slagao s njegovim odlukama, što ga je učinilo omiljenim među Filipovim obožavaocima. Njegova odanost prema prijatelju pronela ga je i do titule kuma na Filipovom venčanju, pružajući podršku i radost tokom ovog važnog dana.

Priznanje kao mladoženja

Bruno, koji se bavi sportom i ističe se dobrom fizičkom kondicijom, pronašao je sreću sa dugogodišnjom devojkom, uprkos tome što su ga mnoge zadrugarke, kako se spekulisalo, "jurile" i nudile mu se. Filip Car je s velikim zadovoljstvom podelio slike sa svadbenog veselja, prikazujući kako su mladenci i gosti uživali u proslavi i provodili nezaboravan trenutak zajedno.

Podrška tokom Careve veridbe

Bruno je takođe podržavao Filipovu veridbu sa Aleks, ističući da je to Filipov odabir i da je devojka prema njemu kako treba. Njegova podrška nije izostala ni kada je Filip zaprosio Aleks tokom Zadruge 5, što je dodatno učvrstilo njihovo prijateljstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading