SKANDALČINA VEKA! Car varao Aleksandru sa OVOM DEVOJKOM?! Pobesneo nakon što su PROCURILE vrele fotografije! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.08.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip se oglasio nakon drame na društvenim mrežama!

SKANDALČINA VEKA! Car varao Aleksandru sa OVOM DEVOJKOM?! Pobesneo nakon što su PROCURILE vrele fotografije! (FOTO)

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Fanove rijalitija "Elita 8" šokirali su se kad su u javnost procurile fotke bivšeg zadrugara Filipa Cara sa misterioznom devojkom, za koju se piše da je bila sa njim u trenutku kad je Aleksandra Nikolić trebalo da se preseli u Crikvenicu.

Nakon što su fotografije dospele u javnosti, oglasio se i Car.

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car sa misterioznom devojkom

- Pa znate kako, ja sam pomalo zatečen, ali očekivano je to, takve su te današnje žene... Svim silama se trude da završe s nekim u krevetu, a onda svim silama da se probiju u medije ukoliko ne želiš odnos s njima. Devojka se na neobičan način pojavila u mom životu, ja sam u tom momentu bio u fazi sačuvaj Bože, raskid sa Aleksandrom, alkohol, izlasci… - rekao je Car, pa nastavio:

- Verovatno će ljudi doneti zaključak da je možda ta cura razlog raskida mene i Aleksandre, ali ne, mi smo ranije završili i ranije je donešena odluka da ne dolazi u Crikvenicu, a onda sam upoznao ovu! Još uvek plaćam cehove mog života koji je iza mene, a to će svi imat priliku da vide delima u budućnosti. Trenutno me zanima samo rad na sebi i fokus na boks i moju kćerku! Ovo vam je ono preko k*te do Elite, devojka se blamira piše po nekim stranicama objave radi kao da je sa Ronaldom bila (smeh) - pričao je Car za "Pink.rs", a onda dodao:

- Stvarno još jedna osoba koja se prikačila na moja leđa i očito ima neku nameru, svakog gosta tri dana dosta! Želim joj sve najbolje, ali podalje od mene - zaključio je Filip.

Republika

Foto: Republika

Aleks i Car ispred porodilišta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading