MIONA I ŠA PODELILI RADOSNE VESTI! Istina je - veliko SLAVLJE, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti par proslavlja osam meseci veze!

MIONA I ŠA PODELILI RADOSNE VESTI! Istina je - veliko SLAVLJE, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Pevačica Miona Jovanović i reper Nenad Aleksić Ša, koji su započeli svoju ljubavnu romansu tokom učešća u rijalitiju "Elita 7," nastavili su vezu i nakon napuštanja imanja u Šimanovcima.. Njihova ljubavna priča, koja je osvojila srca gledalaca, nastavila je da cveta i u spoljnom svetu.

Naime, sudeći po svemu, par je uspeo da prevaziđe sve izazove koje su doneli medijska pažnja i rijaliti okruženje, te su pokazali da je njihova ljubav iskrena i snažna. U prilog tome govori i činjenica da Miona i Ša danas proslavljaju osam meseci veze, što je reper podelio na društvenoj mreži Instagram, a njegov potez je ispratila i ona.

Republika

Foto: Instagram.com/miona_jovanovic

Miona i Ša slave osam meseci veze

Kako se može videti na kratkom video-snimku, Aleksić je vozio automobil, dok je Miona bila na suvozačevom mestu, a u jednom trenutku, uhvatio je svoju lepšu polovinu za ruku, koju je ona stegla.

Podsećanja radi, prilikom poslednjeg gostovanja Nenada Aleksića Ša u emisiji "Narod pita", reper je otkrio da su Miona Jovanović i on odmah po izlasku iz "Elite" proverili jedno drugom sve društvene mreže i sve sumnjive sklonili sa liste pratilaca.

Kako je i Miona sama potvrdila, Ša je flertovao sa brojnim devojkama putem Instagrama, zbog čega je reagovala i sve uklonila sa pomenute društvene mreže. Kada ga je voditeljka upitala da li je on blokirao Mioninog nekadašnjeg partnera Stanislava Krofaka, Ša je odgovorio da nije siguran, ali da je sa Mionine liste definitivno uklonjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
neda

14.08.2024 13:45

polako treba neke ubediti da je njihova ljubav prava sve kako miona hoce i kaze e pa novo sito o klinu visi samo strpljenja sad je kod sa u sigurnim rukama e posle ce da grebe miona rukama da bi se odvojila od cika sa repriza ali tako treba svaka nasedne na njegove gluposti i manipulaciju dok sa nepovileni ni prva ni poslednja cika sa samo da pokaze i dokaze da ce biti kako on hoce a i pesmica zasto da ne a tek luksuz gde pa da je on tako kako kazu stan luksuzan pa sto tati nekupi stan a ne da zivi privatno ali bitan je auto a tek kad razvuce osmeh kao magare dali vidi sebe mali cika sa kao musmula nema ko da ga slusa pa sad na laznjaka a to uskoro nije prva a ni prvi put miona samo iz stana u stan i koferasica a on cika ceka zna sta ona hoce boze dali vide sene i dali znaju ko su i sta su nasla krpa zakrpu