BIVŠA ZADRUGARKA PREKINULA TRUDNOĆU! Tada je hitno otišla kod lekara, a sada se opet javila iz bolničkog kreveta!

Autor:

Zabava

26.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge su potresle scene iz bolnice...

BIVŠA ZADRUGARKA PREKINULA TRUDNOĆU! Tada je hitno otišla kod lekara, a sada se opet javila iz bolničkog kreveta!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", Deniz Dejm, izazvala je zabrinutost među svojim pratiocima objavom fotografija iz bolničkog kreveta u Istanbulu. Na jednoj od fotografija može se videti njena ruka s infuzijom, dok je na drugoj usnimila video poruku za svoje fanove, otkrivajući da se priprema za operaciju.

Pozdrav iz Istanbula, ja se spremam na operaciju. Vidite, evo, bez mejkapa sam, mnogo su mi suva usta - rekla je ona na Instagramu. 

Foto: Instagram printsceen

Deniz Dejm

 

Ova kontroverzna rijaliti-zvezda nedavno je takođe podelila vest o prekidu trudnoće. Njen postupak abortusa pokrenuo je brojne diskusije među javnošću, ali Deniz je odlučno stala iza svoje odluke.

Foto: Instagram printsceen

Deniz Dejm se slikala u bolničkom krevetu

 

Inače, bivša rijaliti učesnica Deniz Dejm posle skandala koji je napravila na spektakularnoj žurki koja je organizovana povodom završetka "Elite 7", pobegla je iz zemlje, a, po svemu sudeći, nastavila je da se krije u Srbiji. 

Foto: Instagram printscreen

Deniz Dejm se slikala u bolničkom krevetu

 

Naime, bivša zadrugarka, koja svojim provokativnim i upadljivim ponašanjem privlači pažnju gde god se pojavi, na velikom slavlju u Šimanovcima snimala se sa Ivanom Marinkovićem, koji ju je u pripitom stanju zgrabio i sa razvlačio je kao da su sami između četiri zida.

Snimak se za kratko vreme proširio društvenim mrežama, a Deniz posle žurke više nije smela da se pojavi na ulici, pa je zapalila u Grčku, odakle se ubrzo nakon toga oglasila.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading