POTRESNO! Takmičarka "Elite" objavila PISMO u kom se obraća NJEMU - slomio joj srce na komade!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lejdi Di ne može da dođe sebi!

POTRESNO! Takmičarka "Elite" objavila PISMO u kom se obraća NJEMU - slomio joj srce na komade!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7Dragana Sretenović poznatija kao Lejdi Di iznenadila je svoje pratioce na Instagram profilu emotivnom porukom koja je izazvala brojne spekulacije o njenom emotivnom stanju.

- Objava "U životu vam samo treba neko ko neće otići kao pi*ka kad je teško" izazvala je lavinu komentara i reakcija, a mnogi su odmah pomislili da joj je neki dečko slomio srce.

Republika

Foto: Instagram.com

Lejdi Di Instagram

 


Nakon što je objavila ovu poruku mnogi su se zapitali da li je Lejdi Di u emotivnim problemima i da li je možda prekinula vezu s nekim ko joj je bio važan. Njeni pratioci su iskazali podršku i brigu, dok su se pojedini oglasili sa pitanjima i pretpostavkama o tome šta bi moglo biti uzrok ove emotivne poruke.

Ipak, oni koji bolje poznaju Lejdi Di tvrde da je ova poruka samo još jedan primer njenog dubokog razmišljanja o životu i odnosima. Ona je poznata po tome što često deli inspirativne i motivacione poruke na društvenim mrežama, te se može pretpostaviti da je i ova poruka deo njenog stava o važnosti podrške i stabilnosti u životu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lejdi Di u emisiji Narod pita

 


Dragana Sretenović, poznatija kao Lejdi Di, svojom pojavom u rijalitiju "Elita 7" osvojila je simpatije publike svojim iskrenim i autentičnim pristupom. Nakon izlaska iz rijalitija, nastavila je da bude aktivna na društvenim mrežama gde deli svoje stavove, iskustva i motivaciju sa svojim pratiocima.

Iako je emotivna poruka koju je objavila izazvala brojne spekulacije, čini se da je Lejdi Di i dalje posvećena širenju pozitivnih misli i inspiracije putem društvenih mreža. Njeni pratioci sigurno će pažljivo pratiti njen dalji put i podržavati je u svemu što radi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading