VRELIJE NE MOŽE! Skinuo se Fran Pujas, a tek da vidite GOLIŠAVE FOTKE njegove NOVE DEVOJKE! SVE PUCA! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.08.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar uživa u novoj ljubavi!

Bivši zadrugar Fran Pujas važio je za jednog od najvećih zavodnika u rijalitiju, a mnoge poznate dame su želele da im bude dečko. Nakon raskida sa pevačicom Elenom Kitić, Fran se jedno vreme povukao iz javnosti, a nedavno je šokirao svoje fanove kad je počeo da objavljuje snimke i slike sa zgodnom devojkom, koja je cela istetovirana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meli Lakić (@melilakic)

Radi se o Meli Lakić, poznatoj influenserki i tatu modelu, koja je osvojila više titula na takmičenjima za "Miss Tattoo". Atraktivna crnka je vrlo aktivna na društvenim mrežama i često kači goliševe objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meli Lakić (@melilakic)

Sada je i Fran odlučio da pokaže svoje telo. Pujas, koji je i sam bio model, pokazao je svoje mišiće i izvajano telo, te dobio pregršt pohvala na račun svog izgleda.

"Goriš", "Vraio se stari Fran", "Franček, ponovo kreni da se baviš modelingom", "Kakve pločice, svaka čast", samo su neki od komentara ispod ove objave.

Republika

Foto: Instagram.com

Skinuo se Fran Pujas

Inače, Pujas se poslednji put oglasio za medije u aprilu ove godine, kada je komentarisao dešavanja u rijalitiju "Elita 7".

- Ja ne znam ništa više... Ne mogu da kažem da sam dobar sa bilo kim iz rijalitija jer se ne čujem ni sa kim iz rijalitija. Ša je sličan kao svake godine, treba da uzme vreme za sebe i da dođe sebi, a ne da ide iz veze u vezu i da ovo radi. Ja sam dosta naučio iz rijalitija. Stanislav je ušao, ništa nije uradio, a ovaj je skroz poludeo. Treba da se bavi sobom - rekao je Fran, pa otkrio da li poznaje Stanislava:

- Što je najjače nisam čuo za njega. Nakon njegovog ulaska sam baš očeo da pratim, a nisam ni znao da je tu(U Zagrebu). Meni deluej da Miona zaj*bava Ša, gledao sam klipove i mislimd a se zeza sa njim. Ša će da izdrži do kraja, kao i svake sezone, a posle ćemo da vidimo šta će da bude. Ja sam njega direktno pitao jer ima 43 godine zašto ne nađe neku stariju, nego juri klinke... On je množda u krizi srednjih godina - pričao je Pujas u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Fran Pujas u aprilu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading