FILIP CAR SAOPŠTIO RADOSNE VESTI: Puca od sreće zbog nove PRINOVE!

Autor:

Zabava

22.08.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar ima razloga za sreću!

FILIP CAR SAOPŠTIO RADOSNE VESTI: Puca od sreće zbog nove PRINOVE!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Bivši zadrugar Filip Car je ove godine u aprilu prvi put postao otac. Njegova nekadašnja partnerka Aleksandra Nikolić tada je na svet donela devojčicu, kojoj su njih dvoje dali ime Leona. Car se redovno oglašava na društvenim mrežama i trenutno je posvećen zdravom načinu života, te redovno obaveštava svoje fanove o aktivnostima i napretku, ali to nije sve.

Naime, Cara su zatekle radosne vesti. On je postao ujak još jednog dečaka, pa se hitno oglasio putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Još jednom dečaku sam postao ujak!!! Jači smo za jednu ljudinu! - napisao je Filip i dodao nekoliko emotikona srca.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Filipa Cara

Inače, Filip se juče našao u centru skandala nakon što su isplivale fotografije sa misterioznom devojkom i navodi da je sa njom varao Aleksandru.

Car se nakon ovoga oglasio i demantovao glasine.

- Pa znate kako, ja sam pomalo zatečen, ali očekivano je to, takve su te današnje žene... Svim silama se trude da završe s nekim u krevetu, a onda svim silama da se probiju u medije ukoliko ne želiš odnos s njima. Devojka se na neobičan način pojavila u mom životu, ja sam u tom momentu bio u fazi sačuvaj Bože, raskid sa Aleksandrom, alkohol, izlasci… - rekao je Car, pa nastavio:

- Verovatno će ljudi doneti zaključak da je možda ta cura razlog raskida mene i Aleksandre, ali ne, mi smo ranije završili i ranije je donešena odluka da ne dolazi u Crikvenicu, a onda sam upoznao ovu! Još uvek plaćam cehove mog života koji je iza mene, a to će svi imat priliku da vide delima u budućnosti. Trenutno me zanima samo rad na sebi i fokus na boks i moju kćerku! Ovo vam je ono preko k*te do Elite, devojka se blamira piše po nekim stranicama objave radi kao da je sa Ronaldom bila (smeh) - pričao je Car za "Pink.rs", a onda dodao:

- Stvarno još jedna osoba koja se prikačila na moja leđa i očito ima neku nameru, svakog gosta tri dana dosta! Želim joj sve najbolje, ali podalje od mene - zaključio je Filip.

Republika

Foto: Instagram.com/menejeblam

Filip Car sa misterioznom devojkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading