HAOS U CRIKVENICI! Caru POLICIJA na vratima, objavio zvanično saopštenje šta se desilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car rešio je da podigne veliku prašinu na Instagramu!

HAOS U CRIKVENICI! Caru POLICIJA na vratima, objavio zvanično saopštenje šta se desilo! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Bivši takmičar "Zadruge" Filip Car izazvao je burne reakcije među svojim pratiocima na društvenim mrežama objavom fotografije policajaca i policijskih kola na svom Instagram storiju. Ova objava izazvala je zabrinutost među njegovim pratiocima, koji su odmah počeli da nagađaju da li je Filip u nekoj nevolji i da li su policajci došli na njegova vrata zbog nekog problema.

Nakon što je Filip Car objavio fotografiju policajaca, njegovi pratioci su počeli da komentarišu ovu misterioznu situaciju. Mnogi su izrazili zabrinutost za Filipovo zdravlje i bezbednost, dok su drugi spekulisali o razlozima dolaska policije. Ova objava brzo je postala glavna tema među fanovima i pratiocima Filipa Cara, koji su jedva čekali da čuju šta se zapravo događa.

Danas došlo vreme svako se mora najaviti da dolazi na kafu, da se ne ohladi - napisao je Filip Car na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car Instagram

 

Nedugo nakon objave fotografije, društvene mreže su preplavile brojne spekulacije i nagađanja o razlozima dolaska policije kod Filipa Cara. Mnogi su se pitali da li je možda reč o nekom incidentu ili nepredviđenoj situaciji koja je dovela do intervencije policije. S obzirom na Filipov javni status, interesovanje javnosti za ovaj događaj bilo je izuzetno veliko.

Iako su fanovi i pratioci nestrpljivo čekali neko objašnjenje ili reakciju od Filipa Cara, on se još uvek nije oglasio povodom ove situacije. Njegova tišina dodatno je podgrejala spekulacije i brigu među fanovima, koji su želeli da čuju istinu o onome što se dogodilo.

Za sada ostaje da se vidi da li će Filip Car dati neko objašnjenje ili reakciju povodom ove misteriozne objave na društvenim mrežama, a njegovi pratioci sa nestrpljenjem iščekuju da saznaju istinu o situaciji sa policijom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading