MARKO JANJUŠEVIĆ ZAVRŠIO SA RIJALITIJEM ZA SVA VREMENA?! Bivši košarkaš počinje biznis sa BIVŠIM ZADRUGAROM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje ostaje deo javnog sveta!

MARKO JANJUŠEVIĆ ZAVRŠIO SA RIJALITIJEM ZA SVA VREMENA?! Bivši košarkaš počinje biznis sa BIVŠIM ZADRUGAROM!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nemanja Đerić, poznatiji širem auditorijumu kao Đekson, rođen je u Beogradu 19. maja 1989. godine. Ovaj talentovani reper stekao je popularnost kao deo muzičke grupe Kurtoazija, koja je ostavila dubok trag na domaćoj hip-hop sceni. Njegova sposobnost da kombinuje različite muzičke stilove i doprinos grupi doprineli su njegovoj slavi, no Đekson nije stao tu. Sa željom da se dokaže kao samostalni umetnik, krenuo je da objavljuje pesme kao solo izvođač i time dodatno učvrstio svoju poziciju u svetu muzike.

Pored muzičke karijere, Đekson je takođe privukao pažnju javnosti svojim učešćem u popularnom rijaliti programu Zadruga. Ovaj nastup mu je otvorio vrata za još veću popularnost i omogućio mu da se poveže sa svojim fanovima na dublji način. Njegovo iskustvo iz rijalitija dodalo je poseban sloj njegovoj javnoj ličnosti, jer su gledaoci imali priliku da prate njegov svakodnevni život i interakcije s drugim učesnicima.

 

 

Nedavno, Đekson je iskoristio društvenu mrežu Instagram kako bi se obratio svojim obožavaocima. Na svom profilu postavio je pitanje koje je izazvalo mnogo pažnje:

- Sa kim da roknem sledeći duet - napisao je Đekson, a ova objava nije prošla nezapaženo.

Među komentarima se istakao Marko Janjušević poznat kao Janjuš, koji je bio jedan od najpoznatijih takmičara u rijalitiju. Janjuš se našalio i predložio da snime zajedno, što je samo ukazalo na njegovu želju za daljim muzikovanjem.

- Sa Janjušem i Zadruge - prokomentarisao je Janjuš putem svog Instagram profila, te su mnogi protumačili da je rešio da izađe iz rijaliti voda.

Marko Janjušević je tokom takmičenja zabavljao gledaoce, često pevoći svoje omiljene pesme i stvarajući nezaboravne trenutke za publiku. Njegova energija i šarm na ekranu učinili su ga jednim od omiljenih učesnika, pa ne iznenađuje što sada razmišlja o snimanju muzike sa Đeksonom. Ovaj spoj dvaju popularnih ličnosti mogao bi doneti nešto novo na domaću muzičku scenu, te tako osvežiti repertoar i spojiti fanove obe strane.

U svetu muzike gde su saradnje ključne za rast i uspeh, ovo bi mogao biti pravi potez za Đeksona, koji traži nove kreativne uvide i načine da poveže svoje fanove sa drugim popularnim ličnostima. Njegovo zanimanje za Janjuša kao potencijalnog saradnika može takođe ukazivati na širu tendenciju povezivanja različitih žanrova i umetnika, kako bi se stvorila jedinstvena muzička dela koja će privući pažnju publike. U svakom slučaju, Đekson i njegovi planovi za buduće duete zasigurno će biti tema o kojoj će se mnogo govoriti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading