OGLASIO SE PINKOV VODITELJ NAKON PRETRESA POLICIJE: Filip Đukić otkrio zbog čega je ZADRŽAN NA GRANICI!

Autor:

Zabava

12.08.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar se nije mnogo potresao zbog neprijatnosti na graničnom prelazu Crne Gore i Srbije.

OGLASIO SE PINKOV VODITELJ NAKON PRETRESA POLICIJE: Filip Đukić otkrio zbog čega je ZADRŽAN NA GRANICI!

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Nakon što je odjeknula vest da je Filipa Đukića zaustavila policija na graničnom prelazu Crne Gore i Srbije, bivši zadrugar i voditelj se oglasio i objasnio šta se tačno desilo. 

Naime, on je potvrdio da je istina da je zaustavljen i i da su mu detaljno pretresali automobil, a pošto ništa ilegalno nisu pronašli, kako je istakao, legitimno je nastavio svoj put sa prijateljima sa kojima je boravio u Crnogorskom primorju.

- Mi smo s Ade Bojane krenuli, nismo oprali auto jer smo žurili da izbegnemo gužvu i na granici nešto smo se smejali i policajac nas sa strane skloni i otvori. Pregledali su ceo auto, sve stvari, kofere i torbe. S obzirom na to da nisu našli ništa osim naših ličnih stvari, mi smo prošli sve i evo nas na Zlatiboru sada, tako da je sve okej - rekao je Filip za Pink.rs.

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Filip Đukić potvrdio da ga je policija zaustavila na granici

Inače, prethodno su mediji prenosili da je voditelj Red TV zaustavljen na granici Crne Gore i Srbije, te da su mu tom prilikom pretresali automobil i sve stvari izbacili van.

- Filip je sa prijateljima krenuo za Srbiju iz Crne Gore. Dole na primorju je bio na letovanju jer sam ga nekoliko puta sreo u Budvi. Upravo je zaustavljen na granici. Iz kola je morao da izbaci od stvari. Usledio je detaljan pretres. Malo je delovalo neprijatno jer su ljudi gledali šta se dešava. On je objašnjavao pripadnicima tamošnje policije da nema ništa da prijavi, ali uzalud, oni su pregledali kofere, prtljažnik, ma sve do najsitnijih detalja. Ne znam zbog čega im je baš on bio sumnjiv - otkrio je očevidac za Kurir.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading