BIVŠU ZADRUGARKU PRIKLJUČILI NA APARATE: Završila na privatnoj klinici dan uči 30. rođendana (FOTO)

Autor:

Zabava

25.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi misle da se uplašila starenja!

BIVŠU ZADRUGARKU PRIKLJUČILI NA APARATE: Završila na privatnoj klinici dan uči 30. rođendana (FOTO)

Foto: Republika TV

Ana Spasojević

Bivša zadrugarka Ana Spasojević i dobra drugarica pobednice "Zadruge 6" Aleksandre Nikolić proslavila je svoj jubilarni 30. rođendan, a po svemu sudeći se tridesetih uplašila, čim je počela da ide na razne tretmane kako bi zadržala svoj besprekoran izgled. 

Naime, rijaliti učesnica je zbog procesa koji bi trebalo da usavrši njenu figuru i na dan uoči rođendana pristala da je priključe na aparate za topljenje masti i stimulaciju mišića, samo da bi ostala fit i plenila svojim izgledom i ubuduće. 

- Topimo se - samo je kratko poručila uz objavu sa tretmana.

Republika

Foto: printskrin instagram

Ana Spasojević se topi uz pomoć aparata

Inače, iako nije bila u "Eliti", ona je bila česta tema u Beloj kući, jer je navodno bila umešana i u ceo haos koji se dešavao između ovogodišnje pobednice Anite Stanojlović i njene sada već bivše supruge Jovane Tomić Matore.

Spasojevićka se u međuvremenu dosta povukla od svih dešavanja, ali njeni pratioci redovno prate šta ona radi na društvenim mrežama. Tako je i za rođendan objavila mnoge postove u kojima su joj mnogi čestitali novu deceniju, a posebno je istakla posetu Aleksandre Nikolić, koja joj je poklonila i omiljeni parfem.

Republika

Foto: printskrin instagram

Ana Spasojević sa Aleksandrom Nikolić za svoj 30. rođendan

Neki korisnici društvenih mreža su njenu brigu o fizičkom izgledu povezali sa mogućnošću da se ponovo sprema za rijaliti i da će se možda pojaviti u nekom od formata koji kreću na jesen "Eliti 8" ili "Farmi 8", koji će, već prema najavama biti veoma uzbudljivi i zanimljivi, kako za učesnike, tako i za gledaoce koji će sve pratiti putem ekrana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading