"HTEO JE DA MI SE OSVETI PREKO MEDIJA"! Nakon što je otkrio Gocinu najveću tajnu, Marinkovića sačekao HLADAN TUŠ!

Autor:

Zabava

24.07.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno imamo priliku da čujemo obe strane priče!

"HTEO JE DA MI SE OSVETI PREKO MEDIJA"! Nakon što je otkrio Gocinu najveću tajnu, Marinkovića sačekao HLADAN TUŠ!

Foto: shutterstock, youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/AmiG Show

Rijaliti zvezda Ivan Marinković bio je u braku sa pevačicom Gocom Tržan, sa kojom ima ćerku Lenu. Poznato je da je njihov razvod bio jedan od burnijih na medijskom nebu, a mnogi detalji su do danas ostali u njihova četiri zida. 

Međutim, svojevremeno je Ivan govorio o Goci u emisijama, te je vrlo otvoreno pokazivao da nije zadovoljan kako ona sada govori o njemu, budući da je otac njenog deteta. U jednoj emisiji Ivan je izjavio sledeće:

Foto: printscreen/RTV Pink

Ivan Marinković

- Ja sam spasio njen život, kada sam je upoznao nije imala jedan cent u džepu i stvarno to mislim, njen bivši dečko je njoj oteo 20.000 evra. E, ja sam se borio i radio u tom trenutku, za nju, za naš život, nisam se udomio kod popularne pevačice i pune para, imala je nula dinara u džepu. Da ne ulazim u detalje kako se raspitivala da li sam plodan i kakva mi je genetika u porodici. Ja sam se spasio nje, kad već moram tako da odgovorim... Da ne pričam o tome da... Ma, mislim, neću ni da pričam o tome - rekao je Ivan u emisiji za Kurir TV.

Iako Goca nerado govori o tome, jednom prilikom je otvorila dušu. Nakon Ivanovog oglašavanja mediji su dodatno podgrejali tu priču, te tako imamo prilike da vidimo celu sliku toga šta je sve dovelo do razvoda.

 

- Stalno sam sebe krivila i pokušavala da se promenim, ali za uspešnu vezu su potrebni oboje. Ne mogu ga kriviti za raspad braka. Sigurno je bio nesrećan sa mnom, jer nije mogao da se nosi s mojom energijom i profesijom. Nije to bila njegova greška - rekla je Goca.

Foto: E-stock/Caslav Vukojicic

Goca Tržan

Ona je istakla i da ipak ne krivi samo bivšeg za takvo stanje.

- Oboje smo krivi, gušili smo jedno drugo. Razvela sam se nakon povratka iz rijalitija, misleći da se vraćam svojoj porodici, ali zatekao me je potpuni haos. Shvatila sam da ga ne poštujem iz mnogo razloga i da više ne mogu da ga volim, pa sam odlučila da se razvedemo. Razvod je bio težak, trudila sam se da ga sakrijem od javnosti, ali on je želeo da mi se osveti putem medija. Ipak, sve bih ponovila zbog moje ćerke - otkrila je Goca u emisiji "Preživeli", a prenosi Alo.

Pevačica je nakon svega istakla i da Ivan Marinković ima ulogu samo biološkog oca u životu njihove ćerke, što Marinkoviću jako teško pada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading