STANIJA PRIKLJUČILA ASMINA NA APARATE! Zadala mu FATALAN udarac, neće moći da se OPORAVI od ovoga! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.07.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta javno uputila brutalnu poruku svom partneru!

STANIJA PRIKLJUČILA ASMINA NA APARATE! Zadala mu FATALAN udarac, neće moći da se OPORAVI od ovoga! ŠOK! (FOTO)

Foto: Facebook, Tv Pink

Nakon turbulentnog perioda, najpoznatija starleta u regionu i nekadašnja rijaliti učesnica, Stanija Dobrojević i njen partner Asmin Durdžić, ponovo uživaju u ljubavi, provedući vreme zajedno na odmoru u Crnoj Gori i Dubrovniku. Međutim, nakon povratka u Ameriku, Stanija je odlučila da se posveti treninzima i angažovala je privatnog trenera. Ova odluka izazvala je neočekivanu reakciju njenog partnera, jer je ona javno uputila provokativnu poruku putem društvenih mreža.

Naime, Stanija je objavila provokativnu fotografiju iz teretane, a iako su svima odmah za oko zapale uske helane i kratak top koji je istakao njene bujne grudi, kao i goli stomak, njena poruka je ipak bila izazvala buru među njenim pratiocima.

- Krećem treninge sa ličnim trenerom, Alibaba na aparatima - napisala je starleta, a kako su mnogi očekivali da će objaviti slike sa zgodnim muškarcem, ona je, međutim, iznenadila javnost otkrivši da je reč o šali, te da je njen trener zapravo devojka, sa kojom je kasnije podelila novi set fotografija.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija sa trenerom se oglasila iz Amerike

Nakon šaljive poruke, Stanija Dobrojević nije propustila priliku da podeli nekoliko vrelih slika iz teretane, ostavljajući mnoge bez reči. Njena atraktivnost i izvajano telo izazvali su reakcije širom društvenih mreža, a ove slike su postale predmet brojnih komentara i reakcija javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading