PAPARACO SNIMAK ANĐELA RANKOVIĆA! Uhvaćen bez Anite na DELU sa drugom ŽENOM - evo šta rade dok misle da ih KAMERA ne snima (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbegava da se pojavljuje u javnosti i pred kamerama!

PAPARACO SNIMAK ANĐELA RANKOVIĆA! Uhvaćen bez Anite na DELU sa drugom ŽENOM - evo šta rade dok misle da ih KAMERA ne snima (VIDEO)

Foto: Ata images, Republika

Pobednica "Elite 7" Anita Stanojlović i njen partner, trećeplasirani Anđelo Ranković, nastavili su svoju romansu i po napuštanju imanja u Šimanovcima. Sudeći po svemu, njihova ljubav cveta i van kamera, iako su im mnogi progonozirali da neće istrajati ni do "rampe". Ipak, par je uspeo da demantuje sve koji su tako mislili, a kako su nedavno istakli, planiraju i prvo zajedničko putovanje nakon svih obaveza oko rijalitija.

 

 

Međutim, pojedini gledaoci kraj malih ekrana koji iz sezone u sezonu prate dešavanja u Beloj kući su takođe istakli da Rankovićeva porodica neće prihvatiti Stanojlovićevu, posebno njegova majka, s obzirom na činjenicu da joj, kako su mediji pisali, ni muzička zvezda Teodora Džehverović nije bila dostojna izabranica za sina. Ipak, mi smo sada uhvatili Anđela upravo u društvu svoje majke, koja izbegava da se pojavljuje u javnosti i pred kamerama.

Kako se može videti na našem snimku koji smo uspeli da zabeležimo, Ranković je pored majke bio u društvu još dva muškarca, a svo četvoro su imali osmehe na licima, te možemo zaključiti da su porodični odnosi u najboljem redu nakon superfinala "Elite".

Podsećanja radi, Anđelo Ranković oglasio se nakon navoda da njegova porodica ne podržava vezu sa Anitom Stanojlović, kao što nisu njegove bivše ljubavi.

Izgleda da je to večna tema... Oni su prezadovoljni mojim učešćem u ovoj sezoni i nemaju nikakve zamerke za moje učešće, pa tako ni za vezu. Oni su moja podrška u svemu pa tako i kada je u pitanju ova veza, smatram da je konačno došlo vreme da svi shvate, posle svih ovih godina, da to što nekada nisu bili za moju vezu iz mnogih razloga, ne znači da su protiv svake moje devojke - istakao je bivši učesnik, preneo je Pinkov portal.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita i Andjelo nastavili romansu i nakon Elite 7

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading