OTAC UČESNICE "ELITE 7" ZAPRETIO DA ĆE JE UBITI! Neviđeni KARAMBOL na finalu, KRVNIČKI je uhvatio za ruku - DA SE NAJEŽIŠ!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodična drama se nastavlja!

OTAC UČESNICE "ELITE 7" ZAPRETIO DA ĆE JE UBITI! Neviđeni KARAMBOL na finalu, KRVNIČKI je uhvatio za ruku - DA SE NAJEŽIŠ!

Foto: Printscreen/Tv Pink

Tokom sinoćnje emisije "Finalna izbacivanja" Anđela Šparavalo je šokirala javnost otkrivajući detalje susreta s porodicom, posebno majkom Aleksandrom i ocem Aleksandrom, nakon napuštanja rijaliti-programa "Elita". Anđela je istakla da su je roditelji ucenili da govori loše o bivšoj cimerki Bojani Pavlović, što je izazvalo brojne reakcije.

Ona se večeras ponovo pojavila na imanju u Šimanovicma, te istakla da joj je sad veoma teško, posebno jer se nije čula s majkom od sinoćnjeg haosa, kad se onesvestila iza kamera.

- U teškoj sam situaciji, ali, pored svega, došla sam da sačekam Bojanu... Nismo se čule majka i ja, ona je mene ostavila ovde, otišla je za Aranđelovac. Ja sam prespavala kod Stefani Grujić, njena majka je predivna majka, zahvalna sam i njoj i Stefani. Dala mi je njene stvari i šminkala sam se kod nje, dok se ne snađem - rekla je Anđela, te nastavila:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđela Šparavalo pobegla od porodice "Elita 7" finale

- Nisam se čula ni sa jednim članom porodice. Ja ne želim da mene neko deli napola. Htela sam da popričam i budem kod njih, oni su mene ucenjivali. Kada su bile reklame, ne znam da li ste videli kako je otac nasrnuo, povukao me je za ruku, oteo telefon i rekao mi je: "Kreni kući, ubiću te", ja sam otrčala kod Stefani i to je to. Naravno da se osećam teško, mnogo mi je teško.

Kako je Anđela priznala, ni sa rođenim bratom nije uspela da se vidi ni da se čuje.

Republika

Foto: printscreen/ RTV Pink

Anđela Šparavalo ostavila porodicu zbog Bojane Pavlović

Poslao mi je neku poruku, moram to posle da otvorim, videću, naravno da ću da stupim s njim u kontakt. Ne znam da li ga ucenjuju roditelji da se ne čuje sa mnom, ni to isto ništa ne znam, znam da su ga odveli iz stana kad sam ušla u kuću, nisu hteli da mi ga dovedu. Ja sam htela normalno da razgovaram, ali oni nisu hteli, s njima ne može normalno da se razgovara - rekla je bivša učesnica "Elite", prenosi Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Bane

14.07.2024 16:08

Mama rođena za plavi most. Napumpana plastikom i željna slave,daće kome bude trebalo,samo daj da se slikam. Odron

Odgovori 14 8
Boris

15.07.2024 13:06

@Bane - Sto covece tako pricas o zeni koju ne poznajes. Imas li imalo kulture. Povedi to racuna za cega je tvoja majka.

auuuu

20.07.2024 16:45

@Bane - Kakav si ti komad sirovine ccc tebe majka nije vaspitala zato si takva bukva jadnice jadni imas problem sa zenama edipovac