ZABRINJAVAJUĆA OBJAVA ALEKSANDRE NIKOLIĆ PRED DOLAZAK U ELITU: Fanovi je zatrpavaju porukama, nije im jasno šta se dešava!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica Zadruge 6 traži odgovor na jedno pitanje.

ZABRINJAVAJUĆA OBJAVA ALEKSANDRE NIKOLIĆ PRED DOLAZAK U ELITU: Fanovi je zatrpavaju porukama, nije im jasno šta se dešava!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić, poznatija javnosti kao učesnica rijaliti programa "Zadruga", doživela je značajnu životnu promenu postavši majka devojčice Leone. Ovaj događaj je doneo brojne promene u njenom životu i izgledu.

Majčinstvo je duboko emotivno i psihološko iskustvo, a za Aleksandru je ovo iskustvo donelo transformaciju i unutra i spolja. Mnogi primećuju da Aleksandra nikada nije izgledala lepše, a njeni fanovi joj šalju poruke podrške i divljenja. Ona je istakla da je srećna što je nezavisna i što može sama sebi priuštiti luksuzne stvari, naglašavajući važnost ljubavi prema sebi.

Ipak, Aleksandra je otvoreno progovorila o problemima sa poručenim stvarima preko interneta koje još uvek nisu stigle, uključujući i krevetac za svoju ćerku. Ovo je izazvalo frustraciju kod nje, a ona je podelila svoje iskustvo na društvenim mrežama, pitajući da li još neko ima sličan problem.

- Šta se dešava? Toliko stvari je trebalo da mi stigne, apsolutno mi ništa nije stiglo. Kad ih zovem, ne javljaju se. Ni krevetac mi nije stigao. Koji je problem sa njima? Da li neko još ima ovakav problem? - rekla je Aleksandra.

Aleksandra je takođe snimila šta je kupila sebi, ističući da je ljubav prema sebi vrlo važna. Ona je sebi kupila luksuzan sat i skupocene naočare poručujući svima da je samostalna i da joj ne treba nikakav partner da bi sebi kupila ono što voli i što joj je potrebno u životu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić

Podsećamo, produkcija je za večeras najavila Aleksandrino gostovanje kod Dušice Jakovljević, a pobednica Zadruge 6 je spremna da se ogoli do kostiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

06.07.2024 15:30

SVAKA NJOJ ČAST, NEKA JE ŽIVA I ZDRAVA I ONA I BEBA, ALI NE MOGU NI DA JE SLUŠAM, NI DA JE GLEDAM...ZAŠTO NEKO PAMETNIJI, PROMUĆURNIJI NE DOLAZI DA GOSTUJE...OVO JE BLAM...