OVO JE SIN ZOKIJA ŠUMADINCA KOG JE DUGO KRIO: Zbog njega se RASPLAKAO u emisiji, molio voditelja da promene TEMU (FOTO)

Autor:

Zabava

07.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti učesnik svojevremeno je tvrdio da sve što radi u životu radi za svog naslednika, koji mu je sve na svetu.

OVO JE SIN ZOKIJA ŠUMADINCA KOG JE DUGO KRIO: Zbog njega se RASPLAKAO u emisiji, molio voditelja da promene TEMU (FOTO)

Foto: printscreen

Javnost je ostala u šoku kada je odjeknula vest da je poznati šoumen Zoki Šumadinac preminuo od posledica srčanih komplikacija. 

On je inače imao problema sa srcem, a već je preživeo i infarkt.

Republika

Foto: Instagram.com

Zoki Šumadinac iznenada preminuo

Tokom jednog od učešća u rijalitiju "Zadruga", Zokiju je pozlilo, što je izazvalo zabrinutost kod zadrugara i gledalaca. Nakon što se počeo tresti i uhvatio za glavu, napustio je rijaliti kako bi mu bila pružena medicinska pomoć i više se nije vraćao.

Takođe, u to vreme pričalo se da Zoki Šumadinac krije sina, a tokom TV gostovanja kod Ognjena Amidžića se na njegov pomen i rasplakao.

Nedostaje mi sin. On je meni sve na svetu, ima 13 godina. Sve ono što radim i trudim se radim je zbog njega. Hajde da promenimo temu, molim te - rekao je Zoki, a onda je počeo da plače. 

Međutim, njegov naslednik je u međuvremenu postao i punoletan, a otac je jednom prilikom zapušio usta svima i stavio tačku na sve glasine kada je sa ponosom pokazao kako on izgleda. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ovo je sin Zokija Šumadinca kog je on navodno dugo krio od javnsoti

Sa mojim naslednikom. Tata je najsrećniji kada vreme provodimo zajedno! Volim te, sunce moje, nasjajnije - napisao je Zoki tada na Instagramu. 

Podsećamo, Zoki Šumadinac ostaće upamćen po svom velikom hitu "Autotjun", koji je za kratko vreme postao viralan sa milionskim pregledima.

Nakon toga, Šumadinac je postao učesnik rijalitija "Zadruga 3", a potom i "Zadruga 5". Iako se nije dugo zadržao u rijaliti kući, njegovo učešće privuklo je pažnju medija i publike.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading