OBJAVA SA PINKA IZAZVALA TOTALNU POMETNJU: Jovana Jeremić preti da sruši internet! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.06.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić je ponovo izazvala haos svojom novom fotografijom.

OBJAVA SA PINKA IZAZVALA TOTALNU POMETNJU: Jovana Jeremić preti da sruši internet! (FOTO)

Foto: Pink

Voditeljka Jovana Jeremić privukla je pažnju gledalaca svojim stajlingom u poslednjem jutarnjem programu. Ovog puta, odlučila se za ultra kratku haljinu u krem boji koja je istakla njene obline. Mnogi su komentarisali da joj haljina izuzetno dobro stoji, ali su se takođe javili i oni koji smatraju da je ovakav stil više primeren večernjim prilikama.

Dok je dobijala brojne komplimente na račun izgleda, neki su smatrali da je Jovana malo preterala sa stajlingom za jutarnji program. Komentari poput "Lepa haljina, ali mislim da je ipak za neku svadbu" ili "Zamisli ustaneš u pet sati ujutru i odmah ovo obučeš" osvanuli su ispod objave na društvenim mrežama. Ipak, bilo je i onih koji su istakli kako je Jovana uvek besprekorno obučena bez obzira na situaciju.

 

 

Gledaoci su se aktivno uključili u diskusiju o Jovaninom stajlingu, ističući kako su takve haljine izuzetno damske, ali možda ipak više primerene za večernje događaje. Komentari su se smenjivali, a jednoglasno je zaključeno da Jovana izgleda sjajno, ali da je izbor haljine bio tema za razmatranje.

Jovana Jeremić svojim stajlingom i izborom odevnih kombinacija redovno izaziva pažnju javnosti. Njen stilski izraz u jutarnjem programu još jednom je pokrenuo žustru diskusiju među gledaocima, ali i pokazao da voditeljka ne libi da se istakne svojim modnim odabirom. Svojom pojavom, Jovana je još jednom pokazala da je spremna da istražuje nove stilove i bude svoja, ne obazirući se previše na komentare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vuk

02.06.2024 09:03

Tezak psihicki bolesnik,kao i mnogi u zemlji Srbiji,spasa nam nema

pera

02.06.2024 14:01

sklonite vise ovu sa konjskom glavom a profil,tek....!