FILIP CAR UČESTVOVAO U ORGIJAMA SA UBICOM I DENIZ! Svi detalji akcije teroriste iz Mladenovca sa učesnicima Zadruge! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva nove detalje akcije svirepog ubice iz Mladenovca sa starletom Deniz Dejm i aktuelnim učesnikom "Zadruge", Filipom Carem!

FILIP CAR UČESTVOVAO U ORGIJAMA SA UBICOM I DENIZ! Svi detalji akcije teroriste iz Mladenovca sa učesnicima Zadruge! (FOTO)

Foto: privanta arhiva

Kako je Republika već ekskluzivno otkrila, monstruozni ubica iz Mladenovca, Uroš Blažić, prošlog leta orgijao je sa starletom i bivšom učesnicom rijalitija "Zadruga", kontroverznom Slovenkom Deniz Dejm, a svemu je prisustvovao i snimao aktuelni žitelj imanja u Šimanovcima, Filip Car

Galeriju fotografija možete pogledati ovde.

Kako se može videti na snimku kojem je naš portal došao u posed, učesnik šeste sezone "Zadruge", Filip Car, snima svojim telefonom kako svirepi terorista akcija sa popularnom starletom, narodski rečeno, sve u šesnaest.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Filip Car orgije sa ubicom Urošem Blažićem

Kako je Dejmova otkrila u razgovoru za Republiku, Blažića nije poznavala, niti sumnjala o kakvom tipu ličnosti se radi, ali je potvrdila da je bio u stanu kod nje, kao i sa Filip Car, sa koijm već ima burnu prošlost.

Sad kada razmislim i vidim snimke, to jeste bio on, imao je neki čudan pogled, ali mi tada u to doba noći nije bilo strašno, dečko je sigurno popio, niko tad nije baš trezven, ako me razumete... Jedva sam ga isterala napolje! Kajem se što sam bila u kontaktu sa takvom osobom, osuđujem svaki vid zverskog ponašanja - ističe bivša zadrugarka za naš portal i dodaje:

Republika

Foto: Privatna arhiva, Republika, Tanjug

Uroš Blažić u akciji sa Deniz Dejm

- Istina je da i Filip Car bio prisutan, snimao je sve telefonom i uživao je tokom cele večeri. Znate i sami šta se sve dešavalo, ne moram da vam govorim (smeh) - zaključuje Deniz Dejm za Republiku.

Podsećanja radi, Uroš Blažić, monstruozni ubica koji je u selu Donja Dubona nadomak Mladenovca napravio krvavi pir i usmrtio osmoro ljudi i ranio nekoliko, uhapšen je jutros u mestu Vinjište nadomak Kragujevca nakon višesatne policijske potere.

Republika

Foto: MUP Srbije

Uroš Blažić uhapšen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading