ISPLIVAO ŠOK SNIMAK MONSTRUOZNOG UBICE IZ MLADENOVCA: Uzor mu je Kristijan Golubović, sebe nazvao njegovim NASLEDNIKOM! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

05.05.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšenom ubici Urošu Blažiću, koji je usmrtio osmoro ljudi, uzor je osuđivani kriminalac Kristijan Golubović.

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK MONSTRUOZNOG UBICE IZ MLADENOVCA: Uzor mu je Kristijan Golubović, sebe nazvao njegovim NASLEDNIKOM! (VIDEO)

Foto: TV Pink, Facebook

Uroš Blažić, monstruozni ubica koji je u selu Donja Dubona nadomak Mladenovca napravio krvavi pir i usmrtio osmoro ljudi i ranio nekoliko, uhapšen je jutros nakon policijske potere u blizini Kragujevca.

Kako smo već pisali, svirepi zločinac se družio sa bivšim učesnikom rijalitija "Zadruga", Nikolom Đorđevićem, a sada je isplivao i snimak sa njegove društvene mreže Instagram, kojeg više nema na njegovom profilu, a na kojem ubica sebe naziva "malim Kristijanom".

Kako se zaključuje, Blažiću je uzor bio bivši robijaš i diler narkotika Kristijan Golubović, takođe učesnik rijalitija, koji je svojevremeno bio osuđivan.

- Šta je ovo, mali Kristijan - opisao je sebe masovni ubica iz Mladenovca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading