NOVI RAT NA POMOLU?! Dušica Jakovljević brutalno spustila Aleksandru Subotić zbog fotke sa Karađorđevićima, internet se usijao! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.12.2022

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju da li Dušica Jakovljević u svom izlaganju mislila na Aleksandru Subotić.

NOVI RAT NA POMOLU?! Dušica Jakovljević brutalno spustila Aleksandru Subotić zbog fotke sa Karađorđevićima, internet se usijao! (FOTO)

Foto: Republika

Dušica Jakovljević je u toku jučerašnjeg dana uputila javnu kritiku na račun pismenosti, a mnogi su se zapitali na koga je mislila. Međutim, mnogi smatraju da se ovo odnosilo na starletu i nekadašnju učesnicu "Zadruge", Aleksandru Subotić.

Podsetimo, voditeljka Dušica Jakovljević je putem društvenih mreža poručila:

- Nemam naviku da ispravljam ljude što se izražavanja tiče, ali primetila sam da javne ličnosti koriste ovu reč kada opisuju sebe, ili novinari tuđi uspeh, a koja mene strašno nervira. Prizeman - ova reč ne predstavlja uspeh već opisuje neukog i prostog čoveka. Isto tako, svesna sam da ću dobiti brdo poruka i napada nakon ovoga, ali niko se nije rodio naučen... Tu smo da jedni druge ispravljamo!

Republika

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević prozvala Aleksandru Subotić?!

Iako Jakovljevićeva nije direktno spomenula Aleksandru Subotić, u oči upada to da je nekadašnja zadrugarka baš ovu reč iskoristila u pogrešnom kontekstu, i to u opisu fotografije na kojoj pozira sa izabranikom Predragom Pecom Raspopovićem i članovima kraljevske porodice Karađorđević.

- Ova slika definitivno zaslužuje da završi na mom Instagram profilu. Moj suprug i ja u društvu srpskog prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića i njegove supruge, princeze Katarine Karađorđević. Moram podeliti s vama da sam bila iznenađena koliko su naši princ i princeza prizemni i ljubazni ljudi, uživali smo boraveći u njihovom društvu - napisala je Aleksandra.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić sa verenikom Pecom i porodicom Karađorđević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading