OPROSTILA MUŽU PREVARU S MAJOM, A ON JOJ KUPIO FEJK TAŠNU: Digla se kuka i motika zbog Aleksandre Subotić, izblamirala se ZA SVE PARE, pale žestoke prozivke (FOTO)

Autor:

Zabava

28.11.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranik Aleksandre Subotić, Peca Raspopović, prevario ju je sa njenom najboljom drugaricom, Majom Marinković, a sada na sve načine pokušava da joj udovolji.

OPROSTILA MUŽU PREVARU S MAJOM, A ON JOJ KUPIO FEJK TAŠNU: Digla se kuka i motika zbog Aleksandre Subotić, izblamirala se ZA SVE PARE, pale žestoke prozivke (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nekadašnja učesnica "Zadruge", Aleksandra Subotić našla se na meti negativnih komentara zbog psa koji je kupila ćerki Magdaleni i sinu JovanuNaime, atraktivnu starletu su napali zbog toga što je, kako su istakli, "papreno platila rasnog psa" umesto da udomi neko "napušteno i gladno kuče".

- Mogla je udomiti neko napušteno i gladno kuče sa ulice, ali važno je biti nobl - napisala je jedna žena, a Aleksandra nije mogla da veruje da je napadaju čak i kada odluči da učini dobro delo i obraduje decu.

 

 

- Zašto svemu pronaći manu? Zašto smo toliko ogorčeni ljudi? Čemu ovi komentari? Ja sam uzela kuče da bih udovoljila deci i pružila mu ljubav. Deca su izabrala koju rasu psa vole i žele, i to je sve. Slažem se da treba udomiti kuče, ali isto tako nije loše ni kupiti ga. Bitno je da mu se pruži ljubav - odgovorila je Subotićeva, pa dodala:

- A vi, gospođo, udomite jedno. Ja vas podržavam. Ako treba, kupiću vam i hranu za kuče za ceo mesec - predložila je jutjuberka.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić Instagram

Ovo nije prvi put da se Aleksandra nađe na meti podeljenih komentara u poslednje vreme. Njoj su, podsetimo, zamerili što je nevenčanom suprugu Predragu Peci Raspopoviću prešla preko višemesečne afere sa njenom nekadašnjom prijateljicom Majom Marinković, dok je na sličnu reakciju naišlo i nošenje i reklamiranje polovne fejk garderobe putem društvenih mreža.

Ona je zbog toga postala meta podsmeha brojnih pratilaca, a ovog puta povod je bila njena fotografija na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je u prvom planu njena lažna "Luj Viton" tašna svetloplave boje.

 

 

Naime, bivša rijaliti učesnica pozirala je s kopijom tašne poznatog francuskog brenda, i to modelom "ondgou", čija je cena 2.580 evra. Dobri poznavaoci ovog brenda su i na prvi pogled uočili da je reč o lošoj kopiji jednog od najpopularnijih modela ove modne marke.

Čim se sporna fotografija pojavila na Instagramu, brojni korisnici Tvitera žestoko su isprozivali Subotićku.

- Oprostila debelom mužu s parama javnu prevaru i on joj kupi ovakav fejk "LV". E, pa svašta! Dno dna, bole me oči od ove fejk tašne! Doživiš onakvo poniženje od partnera, pa se hvališ kineskom kopijom. Bljak - samo su neki od komentara na Aleksandrinoj objavi.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić, Peca Vijagra i Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading