RAŠA BUKVIĆ POVREDIO VILICU NA SETU! Glumac izvukao deblji kraj tokom snimanja scene tuče u bazenu!

Autor:

Zabava

11.10.2024

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bukvić je doživeo nezgodu na snimanju serije "Besa", ali nije želeo da koristi pomoć dublera.

RAŠA BUKVIĆ POVREDIO VILICU NA SETU! Glumac izvukao deblji kraj tokom snimanja scene tuče u bazenu!

Foto: ATA Images

Popularni glumac Radivoje Raša Bukvić doživeo je nezgodu tokom snimanja druge sezone serije "Besa" kada je povredio vilicu. Naime, u ovom hit trileru on igra glavnog junaka Uroša Perića, a sve se desilo dok je snimao jednu od najzahtevnijih scena. 

Serija obiluje atraktivnim akcionim scenama i naravno da je bilo i manjih povreda glumaca. Raša Bukvić je u sceni tuče u improvizovanom bazenu u kojem se nivo vode menjao, u jednom trenutku  udario zube. Srećom, nije bilo ništa ozbiljno i uspeo je bez problema da završi snimanje - ispričala je svojevremeno za Informer producentkinja ove serije Tea Korolija, koja je preminula 2023. godine.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Ona je tada ispričala za Informer da se sve desilo tokom veoma komplikovane scene u kojoj Mima (Rale Milenković) ulazi u Perićevu kuću i mlatara pištoljem pred njegovom decom Unom (Milica Gojković) i Vidanom (Istok Šunter).

To je dramska i emotivna scena u kojoj Mima čeka Uroša u dnevnoj sobi i maltretira mu decu. Bilo je veoma zahtevno za rad i to smo snimali ceo dan, iako možda gledaocima tako ne deluje. I scena u kojoj Dardan Beriša (Arben Bajraktaraj) saopštava supruzi Teuti (Gresa Palaska) da im je ćerka poginula takođe je bila veoma iscrpljujuća - objasnila je tada Korolija.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

Raša Bukvić je istakao da tokom snimanja "Bese" nije želeo da koristi dublera.

Imao sam osećaj da mogu sam sve to da izvedem. Verovatno zbog toga što sam već imao susreta s tim žanrom u dosadašnjem radu, pa sam odlučio da mi nije potrebna zamena - rekao je Bukvić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading