VOJA BRAJOVIĆ PAO S KONJA! Prošao pakao tada na snimaju filma, završio s povredama!

Autor:

Zabava

04.10.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni glumac doživeo je nezgodu na snimanju filma "Boj na Kosovu" iz 1989. godine.

VOJA BRAJOVIĆ PAO S KONJA! Prošao pakao tada na snimaju filma, završio s povredama!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Nezgode na filmskom setu nisu neuobičajena pojava, a na snimanju filma "Boj na Kosovu" iz 1989. godine Voja Brajović doživeo je veliku dramu. Glumac je tada pao s konja i uganuo nogu.

O svemu sto se desilo na snimaju "Boja na Kosovu" Brajović je progovorio za medije.

Žurili smo da snimimo film u što kraćem roku, da bi bio spreman za proslavu 600 godina od Kosovskog boja. Zbog toga je čitava filmska ekipa bila pod pritiskom, koji je nama glumcima baš smetao. U jednoj sceni moj junak je jurišao da zapali turski logor i desilo se da je konj koga sam jahao iznenada skrenuo desno. Pao sam i uganuo nogu - ispričao je Voja svojevremeno i dodao:

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

"Boj na Kosovu"

Užasno me je bolela noga. Dali su mi da pijem neke analgetike, ali mi ništa to nije pomoglo. I dalje je bolelo i imao sam veliki otok. Na kraju mi je pomogao neki Bugarin koji je radio kao rekviziter. On mi je namestio nogu i zahvaljujući njemu sam nastavio sa snimanjem.

Brajović, koji je tumačio lik Vuka Brankovića, kaže da je bez obzira na sve ponosan što je deo filma koji je pravo blago srpske kinematografije. 

Republika

Foto: ATA Images

Voja Brajović

Kroz taj film smo mnogim generacijama i pokolenjima koja tek dolaze približili i donekle dočarali kako je izgledala Kosovska bitka na Vidovdan te 1389. godine - rekao je Brajović.

Inače, Voji Brajoviću biće dodeljena prestižna nagrada "Zlatna antena" za doprinos regionalnoj produkciji drama i serija na 14. međunarodnom Festivalu drama i serija (FEDIS). Nagradu su dobila brojna značajna imena regionalnog glumišta i televizijskog stvaralaštva, a to su Velimir Bata Živojinović, Siniša Pavić, Milan Gutović, Miki Manojlović, Mira Banjac, Seka Sablić i Rade Šerbedžija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading