NAŠA GLUMICA NA SNIMANJU SERIJE SAZNALA DA JE TRUDNA! Evo sa kim je prvo podelila srećne vesti!

Autor:

Zabava

09.10.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Janković Dičić je prilikom snimanja "Kalkanskih krugova" dobila potvrdu da je u drugom stanju.

NAŠA GLUMICA NA SNIMANJU SERIJE SAZNALA DA JE TRUDNA! Evo sa kim je prvo podelila srećne vesti!

Foto: Firefly production

Glumica Nina Janković Dičić je tokom snimanja prve sezone "Kalkanskih krugova" dobila najlepše vesti. Potvrda da je u drugom stanju stigla je u neočekivanom trenutku, a svoju sreću Nina je odmah podelila sa kolegama sa seta.

Nine je svojevremeno ispričala da je vest o trudnoći prvo rekla kolegama Nataši Ninković i Vojinu Ćetkoviću, koji takođe glume u pomenutoj misteriji.

To mi je bilo jedno od dražih i uzbudljivijih snimanja. U trenutku kada sam se sa Natašom Ninković i Vojinom Ćetkovićem vozila na set, saznala sam da sam trudna. Tu radosnu vest sam prvo podelila sa njima - rekla je Nina i dodala da je vrlo brzo posle velike sreće postala zabrinuta:

Republika

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

 

Osećala sam mali strah jer je pandemija koronavirusa tada bila u punom jeku. Plašila sam se da se ne zarazim jer mi je zdravlje ploda bilo najvažnije. Međutim, na kraju je sve ispalo dobro i do kraja snimanja, a i trudnoće nisam imala nikakvih problema.

Uprkos trudnoći glumica koja u seriji ima dve uloge - arhitektu Svetlanu i Baba Gubu, insistirala je da sve scene snimi sama.

Republika

Foto: Firefly production

 

- Neke su bile zahtevne, ali nisam želela pomoć dublera. Svi su bili toliko divni i pažljivi prema meni i olakšavali mi celokupno snimanje. Uvek smo imali nekog iz ekipe ko živi u Aranđelovcu, tako da su mi dosta pomagali oko akcenta. Trudila sam se da zvuči što prirodnije - ispričala je Nina.

Nina Janković sa suprugom Matijom Dičićem ima sina Vukašina i ćerku Ivanku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading