NOVOGODIŠNJI PRAZNICI UZ "CRNU SVADBU 2"! Ovo je detaljan spisak serija koje ćemo gledati na Superstar TV! SEZONA PUNA IZNENAĐENJA!

Autor:

Zabava

08.10.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Telekom Srbija je uz veliki broj glumaca i producenata svečano predstavila novu televizijsku šemu Superstar kanala.

NOVOGODIŠNJI PRAZNICI UZ "CRNU SVADBU 2"! Ovo je detaljan spisak serija koje ćemo gledati na Superstar TV! SEZONA PUNA IZNENAĐENJA!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Na današnjem predstavljanju programske šeme Superstar televizije kompanija Telekom Srbija saopštila je detaljan spisak serija koje ćemo gledati na do kraja 2024. i u 2025. godini. Prema rečima Aleksandre Martinović, direktorke Direkcije za multimediju Telekoma Srbija, biće to najbolja sezona do sada.

Zajedno sa našim partnerima, izvršnim producentima, pomeramo granice u kreativnom i tehnološkom smislu i u korak smo sa svetskim trendovima, što naši korisnici i gledaoci umeju da cene. Do kraja godine, očekuje nas i bioskopska premijera žanrovski revolucionarnog filma u produkciji Telekoma Srbija "Volja sinovljeva", kao i drugi deo triologije "Kafana na Balkanu", film "Stravično". Našim vernim gledaocima poručujem da najbolje tek dolazi - rekla je Aleksandra Martinović.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 
"RINGIŠPIL"

Prva na redu je serija "Ringišpil", prema istoimenom romanu Jelene Bačić Alimpić, koju gledamo već predstojećeg vikenda, 12. oktobra (subotom i nedeljom). Glumica Nevena Nerandžić, koja u ovoj romantičnoj priči igra glavnu ulogu, otkrila je detalje o svom liku.

Ana Balint je mlada zena koja ima san da postane velika balerina, ali na tom putu ima milion poteškoća. Najteže mi je bilo da savladam balet, a to sam uspela uz veliku pomoć kolega iz Instituta za umetničku igru - istakla je Nevena.

Republika

Foto: Photo: Film nedelja

"Nedelja"
OD DŽEJA DO LUKASA

Gledaoci će do kraja godine imati priliku da prate i seriju koja je nastavak bioskopskog blokbastera "Nedelja". Reč je o biografskoj priči o Džeju Ramadanovskom, a serija će sadržati i scene koje gledaoci nisu imali priliku da vide u filmu. Tako će, kako saznajemo, detaljnije biti razrađen odnos Marine Tucaković i Fute. Ulogu Aleksandra Radulovića Fute dočarao je Zlatan Vidović, koji nam je preneo svoje utiske o predstojećoj seriji.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mladen Sovilj

- Najpre moram da kažem da je bilo divno raditi s Milicom Janevski, koja igra Marinu Tucaković i odnos Marine i Fute će biti još više razrađen. Napravili smo životne epizode i te scene sa Marinom i Futom doprinele su da i sam film dobije jos jedan gram duše jer u njima otkrivamo Džeja pevača - istakao je Vidović.

SLEDE NASTAVCI HIT PRIČA


Osim dugo najavljivane druge sezone "Crne svadbe" u sezoni 2024/2025. na Superstar TV publiku očekuju i nastavci serija koje smo zavoleli. To su:

Republika

Foto: Foto Vladimir Avramović

"Ubice mog oca"


* "Tunel"
* "Ubice mog oca"
* "12 reči"
* "Blok 27"
* "Smola"
* "Škripac"
* "Bunar"

Takođe, planirano je emitovanje drugog nastavka filmske trilogije "Kafana na Balkanu" o životu i karijeri Ace Lukasa u kojoj glavnu ulogu tumači Mladen Sovilj.

Bio sam uključen i u pisanje scenarija za nastavak pod nazivom "Stravično", što je za mene kao glumca velika čast. Trudili smo se da se bavimo taktilnijim nijasama u čoveku i bavili smo se multiidentitetom, odnsno koliko ličnosti u sebi ima jedan čovek - istakao je Sovilj.

"CRNA SVADBA 2"
Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Zlatan Vidović

Sam kraj godine pred ulazak u Novogodišnje praznike donosi izuzetno iščekivan nastavak "Crne svadbe" u Zlatan Vidović dobija jednu od glavnih uloga.

Veliki sma fan "Crne svadbe" i jedva čekam da pogledam seriju. Druga sezona je specifična po tome što prati dve vremenske linije i produkcijski je mnogo iskočila od prve sezone - rekao nam je glumac.

Republika

Foto: Firefly productions

"Crna svadba"

 

OD HORORA, PREKO ISTINITIH PRIČA DO KOMEDIJE

Do kraja 2024. gledaćemo i misterioznu dramu "Pasjača", a početak naredne godine obeležiće serija "Ožiljak"ambiciozna koprodukcija sa Amazon Prime Video, u kojoj glavnu ulogu tumači Milena Radulović, a pojavljuju se i španski glumci. Sledi komedija "Biće novih leta" sa Zlatanom Vidovićem, Tamarom Krcunović i Olgom Odanović u glavnim ulogama, a onda i nastavak serije "Kalup".

POPULARNI NASLOVI NA VELIKOM PLATNU


U narednom periodu na veliko platno stiže nekoliko filmova nastalih u produkciji Telekoma Srbija. To su:

Republika

Foto: Foto Nemanja Miščević

"Južni vetar"


* "Volja sinovljeva", film u režiji Nemanje Ćeranića stiže do kraja 2024.
* "Gamajun", prvobitnog naziva "Kruna", u režiji Vasilija Nikitovića
* "Južni vetar - Gas geben", krimi-saga o Marašu i Baći, u režiji Miloša Avramovića

Posebno privlači pažnju serija "Otmica", koja je rađena po istinitom događajaju otmice deteta. Reč je srpsko-danskoj koprodukciji, režija je poverena Miroslavu Lekiću, a serija će se emitovati početkom naredne godine.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Tamara Krcunović

- Ovo je prica zasnovana na istinitom događaju, koji je bio polazna tačka za priču, a sve ostalo je fikcija. Stefan Bošković je kreator, a serija se sastoji od tri priče. Posebno sam ponosna što su one zasnovane na ženskim likovima, što nije tako čest slučaj. Scenario sam procitala u dahu, a od prvog dana snimanja sve je išlo lako. Od prvog trenutka je sve islo lako - otkrila nam je Tamara Krcunović, koja igra glavnu ulogu u ovoj seriji.

U 2025. program Superstar TV osvežiće i prva tinejdžerska serija "Influenseri".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

 


 

 

Komentari (0)

Loading