Nakon vesti da je Lečić povukao tužbu protiv Anđele Jovanović, OGLASIO SE MIHAIL DUDAŠ! Glumica mu uzvratila OVIM rečima!

Autor:

Zabava

30.09.2024

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić danas je trebalo da svedoči pred sudom, ali je umesto toga povukao tužbu protiv mlađe koleginice.

Nakon vesti da je Lečić povukao tužbu protiv Anđele Jovanović, OGLASIO SE MIHAIL DUDAŠ! Glumica mu uzvratila OVIM rečima!

Foto: ATA images, Novo Jutro

Lečić

Spor između Branislava Lečića i Anđele Jovanović završio se pre nego što je i počeo budući da je glumac odlučio da stavi tačku na ovu priču. U Prvi osnovni sud u Beogradu stigao je podnesak u kojem glumac Branislav Lečić obaveštava sud da povlači tužbu protiv glumice Anđele Jovanović za povredu ugleda i časti. Jovanovićeva je svojevremeno odbila da s Lečićem snimi scenu za potrebe serije "Radio Mileva" i izašla u javnost sa određenim tvrdnjama o starijem kolegi.

Nakon vesti da je Lečić povukao tužbu protiv Jovanovićeve na društvenim mrežama oglasio se i Mihail Dudaš, Anđelin suprug. On je na svom instagram profilu objavio fotografiju s Anđelom.

Foto: Instagram

 

- Integritet=Pobeda. Bravo ljubavi - napisao je Dudaš ispod objave, a glumica mu je emotivno odgovorila: "Sunce moje".

Ovakav Lečićev potez mnogi su okarakterisali kao pobedu Anđele Jovanović.

Podsećamo, Lečić je tužio Jovanovićevu zbog povrede ugleda i časti budući da je glumica odbila da s njim snimi scenu za seriju "Radio Mileva". 

Republika

Foto: Instagram.co

 

Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji "Radio Mileva". Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - rekla je svojevremeno Anđela Jovanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading