LEČIĆ POVUKAO TUŽBU PROTIV ANĐELE JOVANOVIĆ! Glumac se oglasio i objasnio razloge za ovakav potez!

Autor:

Zabava

30.09.2024

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić svojevremeno je tužio mlađu koleginicu za povredu ugleda i časti jer je odbila da s njim snimi scenu za potrebe serije "Radio Mileva".

LEČIĆ POVUKAO TUŽBU PROTIV ANĐELE JOVANOVIĆ! Glumac se oglasio i objasnio razloge za ovakav potez!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, Novo jutro, Shutterstock

Poznati glumac Branislav Lečić povukao tužbu protiv Anđele Jovanović, koja je svojevreno odbila da se s njim pojavi u kadru u seriji "Radio Mileva". Nakon toga, Lečić je tužio mlađu koleginicu za povredu ugleda i časti, ali je sada odustao od spora i povukao tužbu.

U Prvi osnovni sud u Beogradu stigao je podnesak u kojem glumac Branislav Lečić obaveštava sud da povlači tužbu protiv glumice Anđele Jovanović.

Sud će podnesak da prosledi suprotnoj strani, odnosno advokatu Anđele Jovanović, rečeno je za Tanjug u tom sudu. Lečić bi danas trebalo da bude ispitan pred sudom u svojstvu tužioca.
Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

 

On je glumicu tužio za povredu ugleda i časti, a tražena je i odšteta od 300.000 dinara. Ipak, Lečić je odučio da okonča ovaj spor i povuče tužbu protiv Jovanovićeve.

Odustali smo od svake tužbe koju smo podneli moj advokat i ja. Govorim o tužbi protiv Anđele Jovanović, a tužbe protiv Danijele Štajnfeld i dalje stoje - izjavio je Lećić za medije, pa objasnio da je takvu odluku doneo nakon razgovora sa svojom ćerkom Anom, koja je takođe glumica.

Ćerka mi je rekla: "Volim ovaj posao, pusti tu temu". I zaista, zašto bih to radio? Neka misli ko šta hoće. Nema više potrebe da se priča, niti da se taj postupak vodi. Idemo dalje, Anđela čeka dete - zaključio je glumac.

Pripremno ročište održano je 6. marta, kada je Anđela Jovanović dala svoj iskaz. Na sledećem, zakazanom za 30. septembar, trebalo je da svedoči Branislav Lečić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading