NAŠA GLUMICA JE SINONIM ZA PRIRODNU LEPOTU! Muškarcima padaju vilice kad je vide, a evo u kojim smo je sve ostvarenjima gledali!

Autor:

Zabava

29.09.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je upisala Fakultet dramskih umetnosti iz trećeg pokušaja, to je nije sprečilo da se ostvari kao glumica.

NAŠA GLUMICA JE SINONIM ZA PRIRODNU LEPOTU! Muškarcima padaju vilice kad je vide, a evo u kojim smo je sve ostvarenjima gledali!

Foto: ATA Images

Glumica Dubravka Mijatović je ostvarila značajan uspeh u domaćoj filmskoj industriji svojom harizmom i talentom.
 

Mijatovićeva je započela svoju karijeru 1978. godine, a prva veća uloga bila je u filmu "Nije lako sa muškarcima". Film je bio zapažen, a Mijatovićeva je briljirala pored renomiranih imena poput Milene Dravić, Bate Živojinovića i Ljubiše Samardžića.

Foto: Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Dubravka Mijatović

 

Iako je upisala Fakultet dramskih umetnosti iz trećeg pokušaja, to je nije sprečilo da se ostvari kao glumica. Diplomirala je 1994. godine i od tada je ostvarila značajne uloge u popularnim domaćim serijama poput "Bolji život", "Srećni ljudi", "Tri palme za dve bitange i ribicu", "Stižu dolari", "Bela lađa", "Moj rođak sa sela", "Pare ili život", "Nemanjići — rađanje kraljevine", "Urgentni centar" i "Žigosani u reketu".

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dubravka Mijatović

 

 

Mijatovićeva je majka dve ćerke, Ive i Sare, iz dva braka - sa glumcem Goranom Radakovićem i Marinkom Madžgaljem. Oduvek je važila za jednu od najlepših žena na domaćoj sceni, a mnoge zanima i njen godišnji. Rođena je 27. decembra 1968. godine, što znači da sada ima 55 godina, prema podacima sa Vikipedije.

Dubravka Mijatović je svojom pojavom i glumačkim umećem osvojila publiku širom regiona i ostaje jedna od najcenjenijih glumica na domaćoj sceni. Iako bi mnogi voleli da saznaju još mnogo što šta iz njenog privatnog života, glumica ne voli da daje intervjue, pa se tako u medijima vrlo retko pojavljuje. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading