RASKRINKAVANJE U NAJAVI! Zvezdan u Eliti oči u oči sa Anđelom Đuričić i Gastozom! Sprema se šou neviđenih razmera!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan je stupio u kontakt sa nekim ljudima koji znaju svašta o Anđeli!

RASKRINKAVANJE U NAJAVI! Zvezdan u Eliti oči u oči sa Anđelom Đuričić i Gastozom! Sprema se šou neviđenih razmera!

Foto: ST/Vladimir Lukić, M.P./ATAImages

Zvezdan Slavnić, nekadašnji rijaliti učesnik najavio je navodno ulazak u Elitu 8, oko čega se podigla velika prašina, a kako smo saznali, on je već prikupio brdo dokaza kako bi pred milionskim auditorijumom napravio haos. 

Naime, Slavnić po svaku cenu planira da se osveti Anđeli zbog laži koje je iznosila o njemu, a saznao je dosta toga i o Gastozu, u slučaju da stane na njegovu stranu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TV Pink/printscreen

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 

- Zvezdan je stupio u kontakt sa nekim ljudima koji znaju mnogo što šta o Anđeli, pa je sa sve dokazima rešio da uđe u rijaliti. Njemu je već preko glave da ga Anđela blati kako stigne, pa će ovim da stavi tačku na sve spekulacije. I o Gastozu je saznao sve i svašta, pričao je sa ljudima koji žive u njegovom kraju, a koji ga baš i ne podnose, pa je tako došao do raznih priča - priča nam izvor i dalje otkriva: 

Foto: printscreen/RED TV

Zvezdan Slavnić

 

- Nema sumnje da će to da bude haos pred kamerama, budući da je i Anđela svadljiva, ali i Nenad. Gastoz će sigurno da napravi haos sa Zvezdanom, zato nije dobro da sad uđe, ali niko ne zna kakve planove ima produkcija za njega. 

Foto: TV Pink/printscreen, Republika

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 

Podsetimo, u rijalitiju Elita 8 publika je dobila priliku da svedoči razvoju odnosa između Anđele Đuričić i Nenada Marinkovića, poznatijeg kao Gastoz. Od samog početka, spekulisalo se o njihovom odnosu, a sada se otvaraju nove karte. Situacija se menja iz dana u dan, a moglo bi se reći da je Gastoz uspeo Anđelu da osvoji svojim humorom, pa sve više vremena provode zajedno.

Razgovaraju do ranih jutarnjih časova, a Đuričićeva više ne može da negira simpatije. Marinković tvrdi da planira budućnost sa njom, što je izazvalo burne reakcije u spoljnom svetu. Njihovi klipovi su viralni, a Nemanja Đerić Đekson je morao da prokomentariše Gastozovo ponašanje, što je uradio u svom stilu:

- Ja kad se foliram da slušam ribu šta mi priča - napisao je Đekson, a Filip Đukić je podržao u narednom komentaru.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading