OVO JE ROĐENI BRAT NIKOLE ĐURIČKA: Zajedno su išli na časove glume i igrali u popularnoj seriji!

Autor:

Zabava

16.09.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe i Nikola Đuričko su kao mali zajedno pohađali časove glume, a tadašnji učitelj je čak smatrao da je stariji brat talentovaniji od Nikole.

OVO JE ROĐENI BRAT NIKOLE ĐURIČKA: Zajedno su išli na časove glume i igrali u popularnoj seriji!

Foto: instagram.com/nikoladjuricko

Dok je Nikola Đuričko postao poznato ime u svetu glume, koje poslednjih godina gradi karijeru u Americi, njegov rođeni brat Đorđe odustao je od glume. Iako je zajedno sa bratom pohađao časove glume, Đorđe se okrenuo drugim stavrima i scenu ostavio iza sebe. Ipak, braća su jednom prilikom delili kadar i to u popularnoj seriji "Vratiće se rode".

Đorđe je glumio Svetozara Tozu Stefanovića, koji je deda mladom Švabi, tako da je tri godine stariji brat glumio dedu mlađem Nikoli.

Đorđe i Nikola Đuričko su kao mali zajedno pohađali časove glume, a tadašnji učitelj je čak smatrao da je stariji brat talentovaniji od Nikole, te da mu se smeši svetla budućnost u glumi, međutim, ona nije bila Đorđev konačan izbor.

Republika

Foto: printskrin/instagram.com/nikoladjuricko

 

Nikola je jednom prilikom istakao kako u sportu najviše uživa sa bratom Đorđem.

- Atletiku sam trenirao godinu dana tako da nisam imao disciplinu, nego neki opšti trening. Probali smo skoro sve sem skoka sa motkom. Mislio sam da sam idealan za srednje pruge, ali to je bilo samo moje laičko nadanje. Pamtim najviše trčanje uz i niz tribine 'Marakane' i kako su nam se tresle noge posle treninga meni i bratu u autobusu - prisetio se Đuričko.

Đorđe se nikada nije javno eksponirao, pa se o njegovom privatnom životu veoma malo zna. Za razliku od njega Nikola je aktivan na društvenim mrežama, gde često deli sa pratiocima detalje iz privatnog života.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading