NAŠA GLUMICA PONOVO ZABLISTALA U BELOM! Miona Marković ZA GODINU DANA IMALA DVE SVADBE - procurile fotke gala slavlja!

Autor:

Zabava

13.09.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakva lepota se ne sreće svaki dan!

NAŠA GLUMICA PONOVO ZABLISTALA U BELOM! Miona Marković ZA GODINU DANA IMALA DVE SVADBE - procurile fotke gala slavlja!

Foto: Instagram.com/isidorasimijonović

Glumica Miona Marković, poznata po ulozi u seriji "Žigosani u reketu", udala se prošle godine za Davida Alića.

 

 

Venčanje je održano u Pirotu, a prošlog vikenda par je organizovao još jednu svadbu u Beogradu, gde su ljubav proslavili sa prijateljima i kolegama. Miona je još jednom zasenila sve svojom elegancijom i osmehom koji nije skidala sa lica tokom proslave.

Foto: Instagram.com/isidorasimijonović

David i Miona

Ljubavna priča glumice i reditelja

Miona Marković je upoznala Davida Alića pre dve godine dok su zajedno radili na pripremama za predstavu "Ivanovo samoubistvo" u pozorištu Semberija. David, koji potiče iz Pirota, osvojio je srce lepe glumice, a njihova ljubav je kulminirala venčanjem prošle godine. Iako su oboje uspešni u svojim poslovima, njihova ljubavna priča je privukla pažnju javnosti i oduševila mnoge.

 

 

Miona Marković - uspešna glumica i studentkinja

Pored uloge u seriji "Žigosani u reketu", Miona se istakla i u ostvarenjima poput "Vera", "Koreni", "Jutro će promeniti sve", "Azbuka našeg života", "Biser Bojane" i drugim. Ono što možda niste znali jeste da je Miona pre godinu dana završila fakultet, što je impresivno postignuće koje dodatno naglašava njen talenat i posvećenost obrazovanju.

Zajednički trenuci sa svadbe

Zvanice sa svadbe su delile trenutke sa veselja na društvenim mrežama, otkrivajući delove elegancije i radosti koja je bila prisutna na ovom posebnom događaju. Miona je ponovo zablistala u belom, a njena pojava je oduševila sve prisutne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading