GLUMICA U BIKINIJU PROSLAVLJALA DEVOJAČKO VEČE! Miona Marković će DRUGI PUT izgovoriti DA! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.08.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona i njen suprug David Alić sudbonosno "da" izgovorili su prošle godine u mestu Poganovo blizu Pirota, odakle je mladoženja.

GLUMICA U BIKINIJU PROSLAVLJALA DEVOJAČKO VEČE! Miona Marković će DRUGI PUT izgovoriti DA! (FOTO)

Foto: Instagram.com/meseceva_kcii

Kako se bliži datum građanskog venčanja Mione Marković i njenog partnera Davida Alića, mlada glumica je ponovo proslavljala devojačko veče. S obzirom na to da će ponovo izgovoriti "sudbonosno da" glumica je sa prijateljicama lumpovala do zore. Fotografije sa ove žurke za pamćenje pojavile su se na društvenim mrežama, a posebnu pažnju privlači to što je Miona slavila u bikiniju!

Buduća mlada nosila je belu haljinu, koju je kasnije zamenila belim bikinijem pre nego što je uskočila u bazen. Miona je na glavi imala venac od prirodnog belog cveća koji je upotpunio njen romantičan stajling.

Zabavu koja je trajala do stinih sati upotpunio je vatromet koji je bio iznenađenje koje su devojke priredile. Nisu izostali ni pokloni, ali je ovog puta mlada bila ta koja je darivala prijateljice. 

Miona i njen suprug David Alić sudbonosno "da" izgovorili su prošle godine u mestu Poganovo blizu Pirota, odakle je mladoženja, kada su ispoštovali sve starinske običaje. Građansko večnaje tada su najavili za sledeću godinu u Beogradu, a taj datum se približio.

- Dugo smo planirali sve, detalj po detalj, natenane. Bilo nam je bitno da se venčamo baš u manastiru Svetog Jovana Bogoslova, koji se nalazi u klisuri reke Jerme. Veliki je doživljaj posetiti manastir na obroncima Stare planine, proći kroz te lepe predele - rekla je tada Miona- rekla je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading