NAŠEG GLUMCA ZADESILA TEŠKA SUDBINA! U reci tada pronađeno njegovo beživotno telo, a evo po kojim ulogama ga publika pamti!

Autor:

Zabava

09.09.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo telo pronašli su alasi, pokrećući brojna pitanja i spekulacije o okolnostima pod kojima se tragedija dogodila.

NAŠEG GLUMCA ZADESILA TEŠKA SUDBINA! U reci tada pronađeno njegovo beživotno telo, a evo po kojim ulogama ga publika pamti!

Foto: printscreen

Predrag Laković, jedan od najcenjenijih glumaca našeg vremena, ostavio je neizbrisiv trag u srpskoj i jugoslovenskoj kinematografiji.

Njegove uloge u kultnim serijama poput "Bolji život" i "Kamiondžije" postale su deo kulturnog nasleđa, ostavljajući dubok utisak na publiku. Međutim, njegov iznenadni odlazak pre skoro tri decenije i dalje predstavlja misteriju koja intrigira javnost.

Foto: youtube.com/Just Grow ItPre

Predrag Laković

Smrt Predraga Lakovića 1997. godine na reci Mrtvoj Tisi ostavila je dubok trag u umetničkom svetu. Njegovo telo pronašli su alasi, pokrećući brojna pitanja i spekulacije o okolnostima pod kojima se tragedija dogodila. Iako je njegova poslednja uloga bila u filmu "Crna mačka, beli mačor", nije dočekao kraj snimanja, ostavljajući svoje kolege i publiku u šoku i velikoj tugi. 

Foto: youtube.com/printscreen

Postava serije Bolji život

 

Predrag Laković nije bio jedini talentovani član porodice Laković u svetu glume. Njegov blizanac, Dragan Laković, takođe je ostavio značajan trag svojim radom, specijalizujući se za dečije emisije i pesme, osvajajući srca najmlađe publike. Njihova porodična veza sa umetničkim svetom ostavlja poseban pečat u srpskoj kinematografiji.


Iako su prošle decenije od smrti ovog nezaboravnog glumca, Predrag Laković i dalje živi kroz svoje uloge, ostavljajući neizbrisiv pečat u srcima svojih obožavalaca. Smrt Predraga Lakovića ostaje misterija koja će zauvek intrigirati javnost i ostavljati pitanja bez odgovora.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading