PREMINUO GLUMAC IZ "ZVEZDANIH STAZA"! Sin saopštio tužne vesti!

Autor:

Zabava

03.09.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejms Deren preminuo je u bolnici u 88. godini.

PREMINUO GLUMAC IZ "ZVEZDANIH STAZA"! Sin saopštio tužne vesti!

Foto: Pixabay

Sveća

Poznati glumac Džejms Deren preminuo je u bolnici u 88. godini, a tužnu vest podelio je njegov sin Džim Moret, ističući očevu ljubav prema porodici tokom borbe sa bolešću na kardiološkom odeljenju.

- Bio je dobar čovek. Bio je veoma talentovan. Bio je zauvek mlad - rekao je njegov sin Moret.

Sin preminulog glumca, Džim Moret, istakao je očevu dobrotu, talent i ljubav prema porodici. Takođe je zahvalan što je Deren uspeo da prihvati svoju prepoznatljivu ulogu surfera Mundogija u filmu "Gidžet" i što je nastavio da komunicira sa svojim fanovima.


Džejms Deren rođen je u Filadelfiji gde je započeo glumačku karijeru nakon studija glume kod Stele Adler u Njujorku. Njegova prva uloga bila je u filmu "Rumble on the Docks", nakon čega je nastavio da se pojavljuje u filmovima poput "Operacija Madball" i "Gunmen's Valk". Međutim, pravu slavu stekao je ulogom u tinejdžerskom filmu "Gidget" iz 1959. godine, koji je kasnije postao popularna TV serija. Ova uloga omogućila je Derenu da pokaže svoj talenat i osvoji simpatije publike.

Iako je Džejms Deren imao brojne uloge tokom svoje karijere, simpatije je osvojio ulogom holografskog pevača u "Zvezdanim stazama: Deep Space Nine" 1998. godine. Ova uloga pokazala je Derenovu svestranost i doprinela njegovoj popularnosti među ljubiteljima Zvezdanih staza.

Džejms Deren će zauvek biti upamćen po svom talentu, doprinosu filmskoj industriji i, pre svega, po svojoj neponovljivoj ulozi u "Zvezdanim stazama". Njegovo nasleđe će živeti kroz njegove filmove i serije, ostavljajući neizbrisiv trag u svetu glume.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading