VELIKO PRIZNANJE KATARINE ŽUTIĆ: "Intervjue sam davala ZA PARE! Sad je s tim gotovo!" Glumica konačno otkrila RAZLOGE!

Autor:

Zabava

09.09.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle 30 godina rada Kaja je otvoreno progovorila o tome kako je na početku karijere s medijima razgovarala samo u zamenu za novac.

VELIKO PRIZNANJE KATARINE ŽUTIĆ: "Intervjue sam davala ZA PARE! Sad je s tim gotovo!" Glumica konačno otkrila RAZLOGE!

Foto: instagram.com/kaja_zutic

Da nije lako biti dete poznatih roditelja, koji su, pritom, veoma uspešni i slavni, na svojoj koži osetila je Katarina Žutić, naslednica glumačkog para Svetlane Cece Bojković i Miloša Žutića. Na početku karijere svi mediji su želeli da naprave priču s njom, ali su je, kako kaže, uvek gledali kroz prizmu njenih roditelja, pa je morala da pronađe način da istakne sebe i svoja postignuća. Glumica je posle 30 godina rada priznala da je na početku karijere s medijima razgovarala samo za pare, ali da je ta faza odavno završena.

- Istina je! Naplaćivala sam intervjue zato što sam, kada sam startovala s ovim poslom, dobila popularnost jer sam bila mlada, lepa i skinula sam se pred kamerama. I onda su svi novinari, pošto nisu imali šta drugo da me pitaju, postavljali pitanja u vezi s mamom i tatom. Nisam znala kako da se odbranim od toga. Moj cilj je bio da prestanu da me pitaju za moje roditelje, želela sam da vidimo ko sam ja i šta sam uradila. I onda sam došla do ingeniozne ideje da naplaćujem intervjue da bi prestali da me pitaju o mojim roditeljima. Plaćali su mi, a onda su prestali da me intervjuišu i, samim tim, pitaju za mamu i tatu. U nekom momentu sam prestala da naplaćujem intervjue, s tim je gotovo - rekla je Kaja jednom prilikom.

Republika

Foto: ST/Đ.KOJADINOVIĆ

 

Kako je dodala, roditelji nisu bili oduševljeni njenim izborom profesije, ali je ona oduvek gurala svoje.

- Pokušali su da me odvrate od glume. Moja je ideja bila da postanem glumica jer mi je to delovalo lako. Sećam se da mi je tata rekao: "Nemoj, to je težak posao", ali sam uvek mislila: "Ma šta on meni priča." Gluma nije najlakši posao na svetu, ali nema tog glumca koji ga ne voli - istakla je Žutićeva svojevremeno u emisiji "Uz kafu sa" na televiziji Prva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading