"ZVALA ME JE DVA MESECA NAKON DRAGANOVE SMRTI": Rade Šerbedžija bio ŠOKIRAN onim što mu je Milena Dravić rekla, TOME SE NIJE NADAO!

Autor:

Zabava

29.08.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je Radetu poklonila Gagin brod, što je on teška srca prihvatio.

"ZVALA ME JE DVA MESECA NAKON DRAGANOVE SMRTI": Rade Šerbedžija bio ŠOKIRAN onim što mu je Milena Dravić rekla, TOME SE NIJE NADAO!

Foto: Tanjug Rade Prelic

Dragan Nikolić, jedan od najvećih i najcenjenijih glumaca u istoriji srpske kinematografije, preminuo je 11. marta 2016. godine. Iza sebe ostavio je suprugu Milenu Dravić, jednako cenjenu glumicu, porodicu i mnogobrojne uloge u filmovima i serijama koje su mu donele slavu. Ipak, iza Gage ostalo je i vrednih predmeta, njemu posebno značajnih, a na tom spisku znamenitih stvari našao se i brod koji je Milena poklonila glumcu Radetu Šerbedžiji.

Kako je Šerbedžija ispričao jednom prilikom, bio je zatečen kad mu je Dravićeva rekla šta namerava. On najpre nije želeo da prihvati taj velikodušni poklon, ali je na kraju to ipak učinio.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Milena Dravić i Dragan Nikolić

- Zvala me je dva meseca nakon Draganove smrti, kad sam bio u Beogradu, i rekla da je Gagin brod odlučila da pokloni meni. Još ga nije ni stavio u more kad se razboleo, završavao ga je, bio je to nov brod. Rekao sam Mileni da već imam dve barke i zahvalio joj se. Međutim, ona je, kao i obično kad bi se naljutila na mene, rekla: "Ne lupetaj" i dodala kako želi da imam uspomenu na njega - ispričao je Rade jednom prilikom.

Šerbedžija je odlučio da će barku koristiti teatar na Brionima, te da će se na taj način čuvati sećanje na legendarnog Gagu.

- Prebacio sam ga u Hrvatsku i dao mojim ljudima da njim prevoze mlade glumce na probe i predstave. Sad je u floti brijunskog teatra Ulysses. Na njemu piše Gaga, uz sliku mog prijatelja Dragana Nikolića kao Popaja u mornarskoj majici. Sad nas Gaga vozi i Dragan Nikolić je svaki dan s nama tokom leta. Čuva nas i štiti - dodao je Šerbedžija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading