Poznate srpske glumce otkrile kako su ZARADILE PRVI DINAR! Evo čime su se bavile pre nego što su postale POPULARNE!

Autor:

Zabava

27.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi glumci gradili su karijeru korak po korak, radeći "obične" poslove.

Poznate srpske glumce otkrile kako su ZARADILE PRVI DINAR! Evo čime su se bavile pre nego što su postale POPULARNE!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images, Instagram.com

Da nijedan početak nije lak i da se trudom, radom i velikom željom za uspehom zaista mogu ostvariti snovi, dokazuju danas neka od najpopularnijih glumačkih imena kod nas. Mnogi glumci gradili su karijeru korak po korak, radeći "obične" poslove da bi zaradili prvi dinar. 

Olja Lević, koja važi za jednu od najatraktivnijih lica na našoj glumačkoj sceni, nekada je radila u prodavnici cipela.

Republika

Foto: Instagram.com

Olja Lević

- Svako je na neki način krojač svoje sreće. Smatram da svojim trudom i jakom voljom i verovanjem možemo mnogo toga da postignemo u životu. Verujem da, ukoliko nam je do nečeg dovoljno stalo, život ili sudbina će nam u nekom trenutku ponuditi priliku i otvoriti vrata. Bitno je da pametno odigramo i iskoristimo trenutak - ispričala je Levićeva svojevremeno za Republiku.

Ona se nakon epizodne uloge u seriji "Selo gori, a baba se češlja" zaposlila u jednoj domaćoj kompaniji u Beogradu, a do svog radnog mesta dolazila je javnim gradskim prevozom. Glumica je podelila iskustvo tokom rada u prodavnici obuće.

 

 

- Tu sam obuvala žene, šta da radim. Pritom sam imala neprijatne situacije jer su me ljudi prepoznavali s televizije. Na taj posao sam išla prevozom i na 40 stepeni u plusu, vozom sam se vraćala kući s ostalim radnicima - ispričala je Levićeva.

Glumica iz "Igre sudbine" Kristina Savić, supruga glumca Vladana Savića, koja je dočarala lik Olge Ožegović, nekada je pevala prateće vokale Zdravku Čoliću. Ona je diplomirala na klavirskom odseku na Muzičkoj akademiji u Novom Sadu, a tokom školovanja sarađivala je s mnogim bendovima. Gostovala je na albumima mnogih muzičara, među kojima su Dragan Stojnić, Dragoljub Đuričić, grupa Van Gog... Objavila je dva samostalna albuma, a 2013. nastupala je i na takmičenju Beovizija s pesmom "Za tebe živim".

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Milica Milša

Milica Milša je bila jedna od najuspešnijih manekenki SFRJ, a modna pista je odvela do glume, baš kao i Luku Raca.

- Volela sam da se bavim manekenstvom i to me je i pripremilo za scenu - rekla je Milša svojevremeno.

Mlada Matea Milosavljević već sa 16 godina obavljala je sezonske poslove i do sada promenila nekoliko profesija.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Matea Milosavljević

- Nakon fakulteta snimala sam film "Pored mene" i tu nisam zaradila neke mnogo velike pare, tako da nisam mogla sebi da dam oduška da ne radim. Posle studija nije bilo posla, radila sam epizodne uloge i, jednostavno, morala sam od nečega da živim. Radila sam, na primer, u prodavnici satova - rekla je glumica koja ističe da nikada nije čekala da joj nešto padne s neba.

Zanimljivo je da je pravo s premijere filma "Pored mene" otišla u radnju da prodaje satove.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading