TANJA BOŠKOVIĆ BRUTALNO ISPROZIVALA MLAĐE KOLEGE! Udarila im na moral, evo koliko je bila surova!

Autor:

Zabava

25.08.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je bila oštra na rečima...

TANJA BOŠKOVIĆ BRUTALNO ISPROZIVALA MLAĐE KOLEGE! Udarila im na moral, evo koliko je bila surova!

Foto: ATA Images

U današnje vreme, kada su reklame postale neizostavan deo svakodnevnog života, teško je zamisliti da je neko nekada odbijao unosne ponude za snimanje reklama.

Naime, Tanja Bošković, glumica koja je odrasla u vreme kada je bilo ispod časti raditi reklame, otkriva da je kroz svoju karijeru odbila veoma unosne ponude upravo iz tog razloga. Čak i reklamiranje za "Zlataru Majdanpek", fabriku stakla koja je bila broj jedan u to vreme, nije dolazilo u obzir za nju.

Foto: ATA Images

Tanja Bošković

 

Oni koji snimaju reklame mora biti da moraju. Ne umeju da budu gladni. Mi smo, mislim na moju generaciju, umeli da budemo gladni. Učili su nas strpljenju. Učili su nas trpljenju. Učili su nas časti. Da budemo dobri ljudi. Da ne obrukamo svoju porodicu. Da ne obrukamo svoj narod. Moj profesor Predrag Bajčetić nas je tome učio - priseća se Tanja za i u nastavku otkriva i kakve je sve ona unosne ponude odbila za snimanje reklama, samo da ne bi, kako kaže, trošila svoje lice na gluposti: 

Foto: ST/Dragan Kadić

Tanja Bošković

 

Kroz moju karijeru odbila sam veoma unosne ponude za reklama, bile su u igri velike sume, ali me nisu interesovale. U vreme kada sam ja odrastala kao glumica bilo je ispod časti raditi reklame. Čak i za "Zlataru Majdanpek". Fabrika stakla koja je u to vreme bila broj jedan. I njih sam odbila. Nije dolazilo u obzir. Ovo lice je trebalo da jednog dana bude kneginja, kraljica, prostitutka, konj... Trebalo je to sačuvati. Ne mislim o glumcima koji reklamiraju kasina. Kada morate da othranite svoje dete, sve ćete da uradite. Sve ostalo je pitanje morala!

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading