MILICA TODOROVIĆ PROGOVORILA O MAJČINSTVU! Evo šta doživljava svakodnevno od roditelja, bila iskrenija nego ikada!

Autor:

Zabava

25.08.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zezamo se na tu temu, ali ja kažem to je sve do Boga, do sudbine, pa kako bude, kaže ona.

MILICA TODOROVIĆ PROGOVORILA O MAJČINSTVU! Evo šta doživljava svakodnevno od roditelja, bila iskrenija nego ikada!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Todorović

Poznata pevačica Milica Todorović nedavno je podelila sa javnošću komentar svoje majke o njenom statusu trudnice. Majka je, kako je Milica otkrila, vrlo uzbuđena oko potencijalne trudnoće svoje ćerke, redovno joj šalje slike beba, insistirajući da bi volela da dobije unuku, posebno devojčicu sa mašnicom. Milica je ovu priču ispričala kroz smeh, ističući da se zezaju na tu temu, ali da je sve to ipak do Boga i sudbine.

- Majka non stop, moj Instagram onaj DM gori od majke, ona lista one reels videe i kad god vidi neku bebu ona mi pošalje, ali obavezno devojčicu, ovakva da bude i ovakvu mašnicu da ima. Ja kažem samo ti naruči – rekla je Milica kroz smeh i dodala:

Foto: printskrin/instagram

Milica Todorović

 

Zezamo se na tu temu, ali ja kažem to je sve do Boga, do sudbine, pa kako bude…

Inače, Milica Todorović nedavno je odlučila da na nastupu zapeva pesmu Pesmu Dragomira Despića Desingerice, što je mnoge iznenadilo. Ali to nije sve, Todorovićka je u jednom trenutku pokušala štiklom da dodirne fanovima glavu, kao što to radi Desingerica patikama.

Foto: ST/Vladimir Lukić, e-stock

Milica Todorović i Dragomir Despić Desingerica

 

- Kad radim one 18. rođendane, pa ona deca što se pale... E ajmo sad malo da se palimo - rekla je ona pa zaigrala, te pokretima nasmejala publiku.

Inače, nedavno se oglasila gradonačelnica opštine Budva Jasna Dokić, koja je izrazila nezadovoljstvo i osudila kontroverznog repera.

Moramo postaviti jasne kriterijume kada su u pitanju događaji koji se održavaju u našem gradu - poručila je potpredsednica opštine Budva. 

Jasna Dokić istakla je i da grad Budva podržava različitosti, ali da neće tolerisati neprimereno ponašanje koje se odigralo tokom nastupa Desingerice.

Svi smo odgovorni i u obavezi da uradimo koliko god možemo da se suprotstavimo i stanemo na put ovakvim pošastima modernog društva - naglasila je Dokić.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading