BEZOBRAZNIJA OD DRUGIH: Ivana Dudić šetala gradom u PROVIDNOM korsetu, sve sevnulo kad se okrenula!

Autor:

Zabava

23.08.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica je osetila atmosferu Sarajevo film festivala.

BEZOBRAZNIJA OD DRUGIH: Ivana Dudić šetala gradom u PROVIDNOM korsetu, sve sevnulo kad se okrenula!

Foto: Foto printskrin/instagram.com/dudicivana

Glumica Ivana Dudić prošetala je u providnom korsetu sarajevskim ulicama, gde je osetila atmosferu filmskog festivala. Nosila je dugu crnu elegntnu haljinu, čiji je gornji deo još jednom opravdao glumičinu izjavu koju je dala za Republiku: "Bezobraznija sam od drugih".

Kad se naglo okrenula, nakratko joj se videla bradavica dok je hodala trotoarom.

- Sinoć sam bila u bajci - stoji u opisu snimka objavljenog na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

 

Dudićevoj golišava izdanja nisu strana, pa često svoje pratioce na društvenim mrežama "počasti" ovim prizorima. Nekoliko puta se skidala i pred kamerama i snimila erotske scene, pa je i o tome govorila u medijima u više navrata.

Zbog atraktivnog izgleda dobijala je mnoge nepristojne ponude, pa je jednom prilikom u razgovoru za medije šokirala priznanjem da joj je jedan čovek nudio da joj uplati novac na račun da bi joj lizao štikle.

Foto: instagram.com/dudicivana

 

Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu, da se nađemo usred grada, a da mi on liže štikle. Usred, ljudi, u centru grada! (smeh) Kaže: "Ja hoću da to svi gledaju", ja se mislim: "Da l' je ovo realno... Da l' zna šta piše", a pedikirka mi kaže kad sam joj ispričala: "Ma ti si luda, prihvati, hajde da zarađujemo" - ispričala je Ivana, koja je tokom karijere skrenula pažnju na sebe eksplicitnim scenama u seriji "Senke nad Balkanom" i "Crveni mesec".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading